Heeej mina vänner!

Jag vet att jag bara kommer och går. Men vill nu verkligen ta tag i bloggandet! Har ni några bra tips till hur man kommer igång? Vart man får inspiration? Jag har alltid tyckt att det är roligt att blogga, men knappt haft tid för det. Det är väl det som är synd. Nu i alla fall har klockan hunnit bli 3 så jag tänkte lägga mig. Upp till skolan imorgon, men snart är gymnasiet slut wihoo!

Ni får ha det så trevligt än så länge, kom gärna med tips!

Bildresultat för godnatt

(Googlebild)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!

Det här med glossybox... Hur fungerar det? Är det så att man får hem olika produkter av olika varumärken varje månad? Och tycker ni det är värt det? Det är ju ganska läskigt ändå eftersom man inte har någon aning om vad man får hem. Men ändå väldigt spännande att få testa olika saker, och vem vet? Man kanske hittar sin livs bästa produkt!

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!


Likes

Comments

Hej alla småttingar!

Haha låter så konstigt.. Nej men på riktigt! HEJ!

Jag har haft flera bloggar förut, men på blogg.se. Ni vet när den här fjortisperioden fanns då alla tjejer hade en blogg. Jag var direkt ingen fjortis så, men jag bloggade väldigt mycket för skojsskull ändå. Nu vill jag göra det för att jag just kommit på att det är sommarlov - vilket betyder att jag inte har någonting att göra till jag reser (nästa vecka). Jag tänkte faktiskt inte berätta så mycket om mig själv, utan ni får se och avgöra själv vad ni tror jag är för typ av person. Visst brukar man tycka att det är roligare att läsa en blogg i början där det inte avslöjas mycket? Äsch, jag vet inte..

Än har jag inte tänkt videoblogga eller liknande, då jag inte har en bra kamera, men vi får väl se vad som händer i framtiden.Men jag hoppas på att vi kommer bra överens och att jag kommer fortsätta tycka att det är kul att blogga, så hörs vi mer sen!

Här får ni en annan bild på lilla mig :)


Likes

Comments