Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Biljetterna är bokade, den 11 augusti drar jag och älsklingen till spanien. Ska bli så otroligt skönt att åka iväg till värmen, bara jag och han! Åh, är så glaad! :D
Den här veckan har varit riktigt seg, inte gjort ngt mer än kollat på sex and the city och övningskört, och nu ska jag fortsätta att kolla på satc!:)


Likes

Comments


Likes

Comments

Kan ju börja med och berätta om min helg, i fredags kom min kusin från värmland hit till göteborg och sen var det 21 års fest, hade jätte trevligt! Lördags och söndags tog vi det bara lugnt och bara va. Eftersom vi hade en gäst från värmland som inte kan gå på liseberg när som helst och har själv inte varit där på sjukt länge så bestämde vi att det fick bli liseberg och vi hade otroligt roligt! Idag åkte jag till tjörn och sitter nu och umgås med mina fina och firar molander! :)
Nu blir det lite bilder från dagarna som varit!


Likes

Comments

Kollar på crazy beautiful på 4an och väntar på att nicklas ska komma hem!:)

Likes

Comments

Känner mig som en zombie, sitter i sängen och samlar krafterna för att gå ner och väcka pappa. Ska åka på handledarkurs så jag kan börja med körkortet någon gång. Och som vanligt dagen efter jag har druckit så ångrar jag mig och önskar att jag aldrig hade gjort det, att man aldrig lär sig!
Lite osammanhängande text känner jag men är för trött för att orka göra något åt det.
GODMORGON!

Likes

Comments

Ska man kanske börja blogga lite igen då? Kanske inte varje dag men någon gång ibland? Tycker det är så kul sen att kunna gå tillbaka och läsa vad man har gjort osv.. Får väl se hur det blir :)

Likes

Comments

har längtat efter denna helgen i typ ett år(?), svensson fyller år imon och jag fyller 18 år på lördag. Och tror ni inte att jag har blivit sjuk!!!! Jag är nästan aldrig sjuk, har haft feber 2 ggr detta året men innan det hade jag nog feber senast när jag va typ 15-16(?) FML!! så jävla typiskt, tyck synd om mig.. Kommer få ta det lugnt imon för att klara av lördagen, om jag så är döende på lördag ska jag ändå festa!! Och anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag helt enkelt inte har orkat, kommer bara blogga när jag känner för det och för min egna skull! :)


Likes

Comments

Breaking dawn nu med älsklingen, Melissa och kim! Glad tjej!! :D


Likes

Comments