​Hej kära läsare!

​Jag kommer nu berätta om de bästa dagarna i mitt liv. Jag blev anställd på en ungdomsmässa i Älvsjö. Den så kallade "MY2015" som ligger i Stockholmsmässan. Den pågick från den 3-6 januari. Det började med att jag träffade några personer som var trevliga i ett tält på festivalen WeAreSthlm 2014 och lärde känna de som arbetade under det tältet som då hette "UrbanGround" Sedan hörde de av sig angående mässan. De ville att jag skulle komma och hälsa på sedan kom vi överens att jag skulle jobba som volontär hos de eftersom jag ändå skulle fixa mitt CV i februari så de passade in perfekt. Så kom dit tidigt på morgonen (den andra januari) och började bygga upp vårt tält och fick våra T-shirt där det stod "UrbanGround Free Hugs" och fick jobbinstruktioner osv.


Sedan jobbade jag varje dag 3-6 från klockan 10:00-18:00 och hade kompisar som kom på mässan och hälsade på. Testade även på zumba-dans och lärde känna Rackartygarna lite bättre och fick äta donken varje dag haha. Hade faktiskt skit kul, fick göra det jag älskade mest. Sjunga karaoke, socialisera, hjälpa andra och stå vid ett DJ-bord. Var glad varje dag och skrattade mycket. Alla var så trevliga och fick en att känna sig som en av de. Den 6:te januari var det utflyttning och då skulle vi ta bort allt. Bygga ner tältet och ta bort alla våra grejer. Vi blev klara runt klockan 20:00 men jag stannade kvar med ett annat företag som hette "MY2015 Logistik" och hade en kompis som hette Tobias där så jobbade kvar med de frivilligt och flyttade bord och stolar osv.

Jag hade även jobbat med de vid inflyttningen. Vi var kvar till 23:00 på kvällen och jag kom hem runt 01:00 på kvällen. Vi var inte riktigt klara med alla grejer där på mässan och gruppen där (Logistik gruppen) ville att jag skulle komma dagen efter och jobba lite och jag hade inte så mycket för mig så jag kom då klockan 08:00 och jobbade runt 4-6 timmar. Chefen där tyckte att jag skulle få lite betalt eftersom jag jobbade så bra fast att jag jobbade som volontär men de enda jag ville ha var ett intyg till mitt CV. Så jag var där tidigt och jobbade och hade ganska roligt. Kom hem runt klockan 14:00 och sov till klockan 18:00 för att jag var så trött och behövde verkligen vila. (Det här var den 7:de januari) Dagen efter började skolan och har skickat iväg mail om intyg till mitt CV som jag fixar i februari sedan kommer jag nog gå runt med mitt CV och söka praktikplatser och försöka kanske fixa ett sommarjobb hos de företaget jag hamnar hos efter att jag har fått en bestämd praktikplats. Sedan har jag ändå redan ett sommarjobb på WeAreSthlm 2015 på samma företag (UrbanGround) så det blir lite roligt också sedan kommer jag uppdatera mitt CV efter alla sommarjobb och söka jobb överallt. 

Det här var de två första riktiga jobben jag har haft i mitt liv hittills och det var faktiskt riktigt roligt. Nu kommer lite bilder så ni får förstå lite hur roligt jag hade det.
Ha en fortsatt trevlig dag Puss//​Jasmine

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej nu kommer jag tillbaks efter bara några veckor men ett nytt postivt inlägg!

Har köpt en massa julklappar. Tänt ljus, ätit pepparkakor samt sjungit jullåtar. Allt har fått mig att inse att de också finns många positiva grejer med julen. Saker som man faktiskt mår bra av.

Jag älskade att göra pepparkaks-huset med min twiinie Emilia. Jag älskade att slå in alla paket som jag själv valt och köpt specifikt till varsin person. Jag älskar att kunna sjunga i överstämma på jullåtar som "tänd ett ljus"
Jag hittade bland annat en jätte fin julklänning idag på HM. Den kostade 299:- och var jätte fin med en öppning vid magen och dragkedja längs ryggraden. Har köpt jätte mycket presenter. Har bara min bror, min mormor och Emilia kvar att köpa till!
Och halva december har inte ens gått än. Är så lycklig lottad att blivit av med all stress och alla dåliga tankar och sidor. Jag ska le och vara glad ända till nyår och de är ett löfte. På tal om nyår, kommer skriva in mina nyårs-löften och göra inlägg med mina julklappar så snart som möjligt!

Här kommer lite bilder.
Ha en fortsatt trevlig december! Puss//Jasmine

Likes

Comments

Hej hej!
Som ni har märkt skriver jag oftast när de händer saker eller saker som jag vill komma ihåg. Julen är tyvärr inte en av de grejerna men julen betyder så olika för olika personer.

När första snön kommer enligt mig blir jag alltid så irriterad eller ledsen och beter mig konstigt i skolan och så. De är nog för jag hatar att frysa och har en massa dåliga minnen från julen. Kommer aldrig ihåg en bra jul.. Då alla bar glada osv.. Det har alltid varit något fel eller nåt som sabbat julen.. Sen om man tänker efter. Tomten, nissarna & de flygande renarna allt är bara lögner som vi fortsätter berätta för små barn och sen deras barn. Lögner som vi måste leva upp till. Jag önskade att någon kunde ändra mitt intryck på vintern men tror de är ganska svårt..
Lucia däremot, de är ingen lögn de är ett helgon. Därför är jag med i lucia-tåget eftersom de är de enda med julen som inte är en lögn typ. Ska ev sjunga solo med en kompis.

Jullåtarna är bra, mysiga ljus likaså. Men gillar inte den där lögnen om tomten och så. Jag har däremot köpt en massa julklappar redan har bara 4 julklappar kvar. Har även byggt ett pepparkakshus med en kompis som faktiskt blev ganska fint. Det är så mycket som händer i mitt liv just nu som jag inte kan ta upp här men alltid krossar mig och förändrar mig och gör så sjukt ledsen och sur. Har även behövt ta ledigt från skolan bara för att orka gå till skolan dagen efter. Saker händer i mitt liv som jag inte kan göra något åt. Saker som måste förstås, accepteras och sedan får man gå vidare. Har många som stöttar mig men varken de kan ändra de som händer.

Jag har alltid vart den här starka tjejen som alltid är glad i skolan och får andra att va glada. Jag har klarat av en massa saker sen 4-åring men ibland tappar man bara styrkan att vara stark. Man orkar inte kämpa man blir bara så trött.
Titeln heter "negativ jul" för de här inlägget är ganska negativt. Efter några veckor så kommer ett inlägg som får heta "positiv jul" eftersom de finns positiva delar som man också gillar.

Tror att jag har skrivit av mig nu så skriver igen om några veckor. Idag är första advent.. Då ska man tända en massa ljus och saker har ni gjort de?
Puss//Jasmine

Likes

Comments

Hej alla härliga läsare!

Jag vet att jag aldrig skriver längre osv men det är så många inlämningar, läxor och jobb i skolan så hinner aldrig skriva. Jag vill också berätta att jag sitter och skriver från en seg iPhone 4 som bara stängdes av när jag skrev klart det här inlägget.. 

Jag tänkte skriva lite om tandställning eftersom jag fick det idag och det är många som känna igen sig i det här med tandställning osv. 

Tandställning är en tandreglering som gör så att tänderna blir raka och fina och sitter som de ska. Processen tar upp till ca 1-2 år. När du går hos din ordinarie tandläkare (1 gång om året) så kan han t. ex se att du har behov av tandställning och då skickar han vidare dig till en specialist. Hos specialisten, första gången så tar ni röntgen bilder och tar lite foton när du t.ex ler. Sen får du bita i en sorts lera som stelnar på ca 30 sek. Du tuggar i den leran för att sedan kunna göra en gipsmodell av dina tänder. Andra besöket så snackar ni om ditt betydelse och vad du behöver för behandling (om ni inte redan har pratat om de innan) vissa får redan sin tandställning andra besöket. (Som jaag!!) 


Olika delar av tandställningen 

Tandställningen består av många saker som man kanske inte kommer ihåg så jag tänker gå igenom det nu. 

Mitt på tänderna börjar de med att limma fast ett sådant slags fäste som är ungefär som en fyrkant. Det kallas antingen "fäste" eller "bracket".  Sedan så finns det en metalltråd som går igenom fästena runt hela överkäken eller underkäken. Det kallas för "båge" för att den är som en båge.     Sedan finns ju de här gummisnoddarna. De finns i flera olika färger och de sitter runt fästet och över metalltråden. Sedan finns det en sak som kallas "ligatur" det är den smala metalltråden som sitter runt fästet för bättre resultat senare

Biverkningar 

Efter du har fått tandställningen kan du känna att du börjar få ont efter ca 5-10 min. Du kan också börja må illa, ont i huvudet och i tänderna. Det är normalt det är för att din kropp vänjer sig med tandställningen. Vid behov ta en värktablett.

Tillbehör

När du har fått tandställningen får du en massa grejer som du måste hålla reda på. Du får 2 olika vax modeller. En vit/genomskinlig liten mjuk vaxmodell och en röd hårdare vaxmodell. Du använder vaxet vid behov när de skaver i munnen eller gör ont. Då tar du en liten bit, formar den som en rund liten cirkel och sätter den där de gör ont. Du får en smal vanlig tandborste som passar till tandställningen och du måste borsta dina tänder ca 3-4 gånger om dan. Och du måste skölja och så efter varje måltid. Du får också en mini tandborste som passar emellan fästena. Det finns en liten rese-tandborste som du lan ta med till t.ex till jobbet eller skolan osv. En timer är bra och ha, du får en du med så att du vet ungefär hur länge du ska borsta dina tänder. Du får också en tand-spegel till att kolla på dina tänder och runt i munnen. 

Tips

När de gäller gummibanden runt fästena får du välja själv. Men vilken färg? Det finns : rosa,lila,blå,gul,grön,orange,svart,vit,silver. Om du tar t.ex gul,rosa eller grön kommer det se ut som om att du har gula och äckliga tänder. Om du tar ljusblå så markerar du tandställningen bättre och då syns det att du har en tandställning. Om du tar vit så jämför man oftast tänderna med gummibanden och då kan dina tänder se missfärgade ut. Om du tar svart så ser dina tänder vitare ut och tandställningen ser mindre ut. Resten av färgerna vet jag inte. Om du ska blanda färgerna då samma färg med olika nyanser. Du kan byta gummiband var 5:te vecka. 

Jag började själv med vit som en början och jag mådde illa och tog tablett och har fortfarande ont. Jag har inte ätit på 6-7 timmar och jag kommer  ha tandställningen i ca 1 år.  Jag kommer ha perfekta tänder precis innan balen. Jag använder vax längst bak i munnen.

Tack för att ni läste och hoppas att ni lärde er nåt av den här Puss/Jasmine



Likes

Comments

Heeej!
Först och främst jag vet att jag inte har skrivit på åratal men det är så jobbigt att hålla på och skriva när man går i skolan. Jag vaknar 6 lägger mig 10. Om nåt av mina rutiner går fel så går allt fel.
Jag ville bara skriva det här inlägget som ett positivt morgon inlägg. Det känns som om allt är bra nu. Allt är mycket bättre, allt som var svårt förut har försvunnit. Jag är gladare än någonsin. Som t.ex när någon snodde min lur. Jag trodde mitt liv var över. Sån tur att jag fick en ny av bästa mormorn.

Allt går så bra nu. Jag har min gitarr och piano. Köpt nya hörlurar. Jag jobbar på söndagar+får veckopeng. Jag har köpt allt smink jag vill ha. Jag ska börja gymma i Enköping igen. Jag har träningsskor och allt jag behöver. Jag har alla mina vänner. Jag skrattar dagligen. Inga bråk eller konflikter som skapar onödig tid. Typ inte vart ledsen på 2 veckor. De går bra i skolan, allt är liksom perfekt. Sen är man lite rädd att de ska tas ifrån en men de hoppas vi inte på.
Allt eller alla som försöker sabba ignorerar jag, jag bryr mig faktiskt inte om någon snackar skit om mig eller tycker något om mig. Liksom såhär ser jag ut och såhär är jag. Om du inte tycker om mig så skiter jag faktiskt i dig. Jag behöver inte någon eller något som är negativt just nu.

Liksom om någon kallar mig hora. På skämt eller inte. Jag tar inte åt mig för jag vet att jag inte är en. Medan mina vänner tycker jag är konstig som inte reagerar på sånt. Jag slösar bara min tid och energi om jag ska hålla på och snacka med de osv.
Jag har redan fått mycket skit och jag kan hantera det nu mycket bättre än jag gjorde förut.

Om jag blir ledsen/sur eller något liknande är det oftast på grund av vädret. Jag hatar att frysa så jag blir typ jätte känslosam. Hahah låter konstigt men nej. Jag typ blir på jätte dåligt humör om de är varken kallt eller varmt ute och ingen sol. Typ helt mulet.

Jag ska försöka skriva mer men då får jah skriva från luren eftersom datan gick sönder.
Ni får ha en bra dag! (fast det är mulet)
Puss//Jasmine

Likes

Comments

Hej på er klockan 06:15 på morgonen

Igår började skolan. Den första skoldagen. Jag tycker det är sorligt för det känns som om alt man har gjort i sommar inte spelar någon roll längre. Det betyder ingenting för nu börjar skolan och man har viktigare saker att tänka på.
Det börjar bli kallare, ingen sol längre. Man måste vakna tidigt.
Jag var skit sur igår, första skoldagen och de har värsta reglerna. Visst alla har de reglerna och de är normala regler men våran klass är hårdare än de andra.

Det sista jag fick uppleva av sommarlovet var väl ung08 eller we are sthlm det var roligt. Träffade vänner där och lärde känna många och hade roligt. Men när ung08 är slut då vet man att sommaren börjar också leda mot sitt slut.

Jag vet egentligen inte varför jag skriver det här inlägget. Det är väl mest för att skriva av mig och för att bekräfta att sommaren är slut. Men det låter så hemsk, jag blir nästan ledsen.

Jag blir ledsen, och arg för jag hatar att vakna upp runt 6 och ställa mig upp på det iskalla golvet och kolla ut och se att allt är grått inte en enda blick av sol. Det är helt tyst, man kan till och med höra luften åka förbi. Det luktar kallt och tomt allt är så tråkigt.

Jag försöker få den där positiva känslan tillbaka men det ä ganska svårt o hitta den just nu.
Jag borde gå upp o fixa mig så vi hörs snart. Ska skriva nu lite om skolan och det framöver.
Puss//Jasmine

Likes

Comments

BACK TO SCHOOL

Hej! Nu tänkte jag göra en back to school grej med videor tips och mycket mer så fortsätt läsa!

Jo det är ju sista dagarna innan skolan och de flesta har redan börjat och då har man lite stress ibland precis innan skolan. Man vill ha allt nytt, se annorlunda ut och allt är ganska stressigt så tänkte ge lite tips först då :)


APPAR INFÖR SKOLAN

¤Myscript (miniräknare där du ritar talen du vill lösa)

¤iStudiez Pro (Perfekt att använda för läxor och annat)

¤The Word Of The Day (ger dig ett annorlunda ord varje dag som du kanske inte tänker på)


ANDRA TIPS

¤Om du skriver med en bläckpenna kommer du lättare ihåg vad du skrev

¤Att ligga ner gör det enklare för dig att koncentrera dig

¤Ät ett äpple på morgonen, de är lika bra som kaffe

¤Minttuggumin gör det enklare för dig att vara vaken på lektionerna

¤Glöm inte att anteckna när läraren pratar om du känner att det är nödvändigt

¤Första dagen ta det lugnt. Alla är lite upphetsade redan så försök vara uppmärksam


SAKER ATT HA I BÖRJAN ( I DIN VÄSKA )

¤Tuggummi (alltid nödvändigt)

¤Parfym (för tjejer mest, ta med bodymist i väskan)

¤Handkräm/handsprit (om du känner dig ovanligt torr eller äcklig)

¤Mobilladdare (vad gör du om batteriet tar slut?)

¤Pengar (om du blir törstig eller godissugen under skoldan)

¤Hörlurar (för bättre koncentration och du måste bara ha med de!)

VIDEOR SOM INSPIRERAR

Kreativa tips om morgon dekorationer

Smarta och fina outfits för hela veckan

Underbara hårförslag att kunna på morgonen

3 Sminktips

Hoppas ni gillar det ni såg! Puss//Jasmine

Likes

Comments

VIKTIG INFORMATION

Min mobil har tyvärr blivit tagen av någon okänd människa på ung08. Stockholms festivalen som pågår en vecka under sommarens slut. Jag hade sl kort där ,runt 200kr och min mobil och allt i mitt plånbokskal. Så jag är svår att nå och skriver just nu ftån en data som är sönder men det funkar iaf. Jag har polisanmält och allting och kommer få en ny på hemförsäkringen hoppas vi. Det var en iPhone 4 men nu kanske jag får en iPhone 5s.

Skriver så snart jag kan

Puss//Jasmine

Likes

Comments

Nu tänker jag skriva om vad man kan göra för att slippa stress!

Man vet att man ska ta det lugnt på sommaren men ändå kommer den där stressen. Jag måste göra något roligt varje dag annars slösar jag bort hela sommaren sen är det jobbigt med tider. Man glömmer bort och tiderna fungerar inte alltid som de ska. Problem med tågen och varma ersättningsbussar. Stress, stress, stress.

Sen är de de här sista veckornas stress. Innan skolan allstå. Man måste hinna köpa nya grejer. Man måste hinna bli brun. Man måste hinna fixa allt för skolan. Allting måste vara perfekt. Jag blir trött på sånt.

Vad kan man göra för att sänka ner stressen som uppstår i det vardagliga livet?
Sök på Youtube på enkla Yoga-övningar
Lyssna på musik. Lugn musik allstå
Drick te oftare
Spendera tid med ditt husdjur
Börja läs en bokserie
Om du är sur/upprörd le i 60 sek
Va med vänner som får dig att vara lugn

Och glöm inte att sluta se på ditt förflutna och vad du kunde göra just då. Tanken kommer alltid vara att allting ska vara perfekt men om det är inte är perfekt men bra då ska du nöja dig med de.

Jag kommer skriva fler tips och liknande frammåt men nu ska jag städa mitt rum!
Puss//Jasmine

Likes

Comments

Hej nu ska jag berätta om något sannolikt!
Åka Pop-Expressen och Jetline med ANTON EWALD OCH BORIS LAURSEN OCH FIE LAURSEN OCH ANTONS PAPPA.
Jag vaknade runt klockan 12 på dagen och var utmattad och jätte trött. Tar upp mobilen och kollar alla sociala medier. Instagram, Kik, Snapchat och Vine. Det var länge sen jag var inne på Vine så jag går in. Upp kommer en video på Boris Laursen där han säger på engelska att han ska vara på Gröna Lund och ha en Meet Up klockan 2-3.
Jag rusar upp ur sängen tjatar på mamma och ser om någon vill följa med. Boris Laursen var där för att kolla på Anton Ewald och jag avgudar ju typ Anton så jag fixade mig snabbt och åkte.

Jag går in på grönan och går runt och kollar. Frågar alla som kommenterat hans bild. ( Boris Laursen )Alla frågar vart han är och jag frågar om någon ser honom och till sist så sa jag att vi kunde mötas och leta tillsammans och just då hitta jag honom! Han satt inne på SommarKrysset och var jätte fin. Han satt där med sin syster Fie Laursen och då så såg jag att någon skapade ögonkontakt med mig och då var det någon från instagram och då snackade vi om han och allt.

De visade sig heta Nicole och Hannele två jätte fina tjejer som jag lärde känna idag och hade jätte kul med.

Efter det åkte mamma hem och mormor kom och träffade mig. Vi gick runt och fick en massa bilder med Boris Laursen och Anton Ewald och Fie Laursen. Träffade bland annat Anton och snackade om han kände igen mig efter en gång då han hade Meet Up men hans vakter var otrevliga och man fick inga bilder eller något. Då frågade han vad jag hette så jag sa mitt namn och fick några bilder.

Sedan under programmet Sommar Krysset så gick Anton och Boris ut och då gick vi efter de och sen tappa vi bort de så då sa några tjejer att de är och åker Pop-Expressen och då gick vi dit. Vi hann inte fråga de då om de ville åka så då vänta vi utanför.

När de var klara så snacka vi lite och frågade Boris om de ville åka igen med oss och då sa han att han behövde äta och träffa fans och då fråga jag hans syrra och då sa hon att hon måste va med Boris. Då frågade jag "later?" "Yeah,sure later" sa hans syrra. Och då lämnade vi honom.

Sen gick vi runt och åkte lite sen så lämnade jag mobilen på laddning i service center. Efter det köpte vi gossedjur till Boris sen när vi skulle lämna de så hitta vi inte honom och sommarkrysset var slut så jag sa hejdå till mormor och var kvar med de där tjejerna.

Sedan stod alla fans och tog kort med Anton. Då snackade jag med honom och frågade när vi skulle gå och åka men han fattade inget så jag snacka med Boris och han sa att han skulle snacka med Anton. Sen svarade inte Anton så Boris gick och satte sig inne för han orka inte med alla fans. Sen snackade jag med Anton samtidigt som han tog kort och signerade och fråga han när vi skulle åka och då sa han "va vad menar du" då sa jag vad heter jag? "Johanna? Sen Gouda eller något" Nej Jasmine, du måste gottgöra mig för att du inte kom ihåg mig, igen genom att åka nåt här på grönan med mig och Boris och mina vänner" "okej okej men snacka med Boris" "jag gjorde det han försökte snacka med dig Anton" "vad sa han då" "Anton?" Hahaha vad skulle han säga?
Sen fick vi vänta en timme på att han skulle ta bilder med alla och då små retade jag honom och sa "va fin du är då Anton" när han tog kort med sina fans. Sen tjatade jag på honom "hur länge ska du ha Meet up Anton? Skynda dig du är seg" "ta det lugnt jag tar kort tills alla är glada" alla glodde på mig som om jag kände honom hahaha.

Sen var han typ klar men han gick in till Boris och sen kom de ut och så stod de och snackade medans vi stod och väntade sen kom de ut och vi bestämde oss för att åka allihopa och vi stod och snackade på engelska och sa typ "ohh Its really funny boris i never thought that i would ever meet you and now, im going to ride some rollercoaster with you haha" "yeah Its different but i like it, to do something else with my fans and get to know them" han var väldigt trevligt och så sen snacka jag med syrran.

"Fie, what do you think of Sweden?" Ohh its very beautiful" "But you"re from denmark right? Isnt it kinda the same? "No no more beautiful here in Sweden" sen snacka vi om att jag borde hälsa på i Danmark och träffa henne och så sen kom lite fans då och då och ville ta kort med de Hahah det var ju roligt för vi VAR med de. Vi åkte med de och allt.

När vi stod där inne i kön och väntade så fråga jag hur vi skulle åka för man sitter två i en "bil" på pop-expressen. Boris sa att det inte var något problem och att jag kunde åka med honom med då sa Fie att hon ville åka med han så det blev så att jag åkte med Anton.
Då sa Boris. i have to eat then because im so hungry" didnt you eat? You had a LOT of time on you" "no you know the fans, i didnt have time for that" "you always have time for food hah?" Då sa Anton "no not when you're fans want something" "you don't have to be so kind, u werent kind to me?" "You don't wanna make the fans dissapointed" "okay i understand"

Han satt jätte obekvämt haha sen snacka sa han "jag glömde bort att du är sådär liten så du får ju plats" då sa jag va taskig haha" "förlåt men jag vaknade 5 idag för att åka från Karlskrona, hade ett gig där igår så har sovit runt 3 timmar kanske." "Du borde ta en veckas ledigt typ, annars kanske det slutar illa" "jag får ledigt i december, har en massa spelningar nu, det går inte att bara ta ledigt" "ojj december? Vad gör du då? Åker skidor eller något" "nej sover det mesta, har aldrig gillar skidor" "aha är du en sån som håller sig inomhus då" "Hahah aa tyvärr" " aa men det kan sluta med att du blir sådär otrevlig som du var mot mig då, de är inte roligt för dina fans" "nej jag vet, men Jasmine? Förlåt okej?" "Okej"

Efter det åkte vi och jag skrek inte alls haha, de är ju pinsamt. Sen gjorde han en vine där jag var med när vi åkte pop-expressen. Men när han skulle lägga ut den. Efter allt så sa Boris att han skulle vänta med det. Sen efter det så skulle vi gå och åka Jetline och jag hade inge biljetter eller något för jag hann inte köpa något åkband.
Och då gick jag och Anton och snackade och så kom fans och tog kort men sen snackade vi och då sa han att han skulle fixa de så då gav han mig sitt VIP kort där det stod "Anton Ewald Artist" och hans pappa sa att jag var tvungen att gå med honom. Sen så skulle vi åka så då åkte Boris och Anton och hade inget att åka med så åkte med Antons pappa och då räckte jag fram handen och hälsade och sa "hej jag är Jasmine, snart Antons eller Boris flickvän trevligt att träffas haha.
"Aa trevligt, nu får du skrika om du vill, vi kan båda skrika tjejskrik så att du inte känner dig ensam"
"tror inte jag vågar skrika haha, men hur känns det att vara pappa och livvakt till sin son?"
"Jag har jobbat som livvakt länge åt andra kändisar med men tyckte det var bättre att vara till min son eftersom jag känner han så bra"
"aha förstår de"
"Hörru stoppa VIP kortet innanför tröjan så att den inte flyger ut" "Men det är Antons... Okej"
De tar kort på Jetline så jag höll handen för ansiktet medans pappan gjorde "peace"

Sen gick vi till de andra som tog kort med några fans och då sa pappan att de var tvugna att gå så då kramades vi alla och gick ifrån varandra. Sedan gick vi till service och hämtade mobilerna sedan sa vi hejdå och jag hoppas verkligen att jag får träffa de igen med de bor i Västerås så de blir svårt.

Jag åkte hem ensam nästan och mötte upp mamma på vägen och nu är jag hemma. Här kommer lite bilder som är upp till bevis att det är sant.

Likes

Comments