Älskar att blommorna börjat slå ut och man ser en massa fjärilar flyga runt! De ända som fattas nu är värmen! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsKöpte en ny väska för ett par veckor sedan. Har tittat på en del väskor med just fransar men aldrig hittat väskan som är både snygg och där fransarna inte är så stela! Men så hitta jag denna! Perfekt till sommaren när man har shorts och ett snyggt linne! Så snyggt!

Likes

Comments


Tisdag! härliga lediga tisdag!
Börjar känna av pollen mer och mer, men för tillfället är det okej! Det är ju faktiskt sol och hyfsat varmt!
Har hunnit med en runda på 5 km i fm + 2 km i em, gick dock bara och mötte min lillayster vid bussen!
En sån här dag vill man ju bara vara ute! Har även börjat känna att jag kanske pressat min kropp lite för mycket, så ska börja införa lite "vilo dagar" eller dagar där jag kanske går mindre rundor! Samtidigt skönt att man känner att de börjar göra nytta! 

Likes

Comments
Har äntligen tagit tag i min träning och ser faktiskt fram emot nästa träning! Köpte nya skor med pappa i fredags, ännu roligare att träna med snygga skor! Älskar dom, super sköna! Köpte även en ny VS parfym, så skönt att duscha efter träning och sen ta på sig denna fräscha söta doft!

Likes

CommentsBloggandet kommer numera ligga i en kategori " om jag hinner ".
Tänker verkligen lägga så mycket fokus jag kan på skolan för att klara av mitt delprov! Även lägga mycket energi på att försöka lära mig så mycket jag bara kan på denna tid jag har kvar i skolan! De är nu jag har chansen liksom!
De flesta modeller till mitt delprov kan jag.. Känner mig stressad men samtidigt lugn.
Kommer inte riktigt ihåg om de va mars ut som vi hade på oss att anmäla oss till provet, men i början var jag väldigt osäker på om jag verkligen skulle ta & göra detta prov. Men samtidigt vad har jag att förlora mer än 2500kr? Klarar jag de är jag ännu ett steg närmre att bli en frisör med diplom! Så, valet var rätt självklart! Kämpa kämpa kämpa!👊

Likes

Comments
denna vecka... haft modeller varje dag denna veckan. Gjorde en uppsättning på min mamma igår för att sen hem och fota henne och min pappa som är mitt "brudpar" till gymnasiearbetet, fota i flera timmar..Men jag fick bra bilder! Skulle vilja visa er fler bilder men de får vänta tills jag är helt klar med allt inom gymnasiearbetet! Men en sak är säker, har världens finaste mamma! 

Likes

CommentsOrka inte blogga igår, kände inte att de hänt något "viktigt", klippte bara pappa, träna på finish & skägg, klara skägg på utsatt tid och utan någon "anmärkning"!👌
Idag är de torsdag, haft en bra dag på praktiken! Dock har jag gått och haltat, gjorde något med min fot igår, eller ja, min lilltå!
Börja med att den krampa igår och imorse kunde jag knappt gå på foten.. Att en skadad lilltå kan göra att man knappt kan gå!
Så idag har jag som sagt haltat mig fram..

Likes

Comments

"Lediga" tisdag & 100 dagar kvar till studenten! Detta kommer gå snabbt!
Åkte in till skolan idag även om jag var ledig, slinga min mamma inför mitt projekt så jag kan bli färdig med detta någon gång! Har ca 20 timmar kvar, så de är nära!
Av den tid som finns kvar av dagen åker jag antingen upp till stallet & rider lite eller så blir de att jag gör mig i ordning inför kvällen..De är lite fest för oss studenter i och med de är 100 dagar kvar! Men tror tyvärr inte de blir av, svårt med bussar osv.. Men vi får se! Ni får ha de bra så länge!

Likes

CommentsGodmorgon!
Måndag morgon bjuder på en otroligt fin himmel! Så skönt att de är ljust redan klockan 7!
Idag väntas ett modell pass & svenska! Ska träna på min kort fest modell och hoppas verkligen jag får till en super frisyr nu!
Hoppas ni får en bra måndag!

Likes

Comments
Min pojkvän och min hund Lex är de bästa som kommit in i mitt liv! 

Söndag, imorgon väntar skola! Har en vecka full med modeller inför olika projekt! Har spenderat helgen för det mesta med min underbara pojkvän, har inte gjort något speciellt, där av bloggningen.. Ska strax springa ner och kolla OS hockey finalen! Spännande!

Hörs senare! 

Likes

Comments