Hejjj❤️

Det var ett tag sen jag uppdaterade nu. Det har hänt en del saker angående vår resa till LA den senaste veckan så därför tänkte jag berätta hur det ligger till.

Som ni kanske vet så bokade vi hela resan dit för några månader sedan. Pågrund av alla terroristattacker på sistone så har USA infört en ny lag som säger att de som har besökt länderna, Iran, Irak, Syrien osv... Får inte komma in i landet utan ett visum. Om ni inte vet vad ett visum är så är det liksom som tillståndet vi söker när vi ska komma in i USA. Fast ett visum är lite dyrare och jobbigare att få.

Vi har dock aldrig sökt ett visum förut men mina kusiner har gjort det när de kommit till Sverige från Iran. Kort sagt så var jag och min familj i Iran förra året och därför kan ingen av oss komma in i landet utan visum. Detta är väldigt konstigt för många eftersom att Iran inte haft något och göra med terrorist attackerna. Just nu är allting lite förvirrande eftersom att USA inte satt ett datum om när lagen ska införas och därför vet vi inte säkert om vi behöver ett visum. Ett visum kostar mycket pengar och du kan bli intagen på intervjuer, därför så inväntar vi tills vi säkert vet att vi behöver ett.

Vi har sökt ett tillstånd för att se om vi får de och vi kommer få svaret i eftermiddag därför är jag lite nervös.

Så ligger det till just nu och jag hoppas att ni inte blivit allt förvirrade. Ha en fortsatt bra dag så kommer jag uppdatera om vad som händer
❤️

Kram Jas
❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments