Vaknade idag med täppt näsa, hade svårt att andas och även ont i halsen. Har blivit lite bättre under dagen, har inte alls lust att bli sjuk, speciellt inte när jag oftast aldrig är sjuk och när jag är det dom få gångerna per år, så är jag oftast sjuk i en vecka. Vill absolut inte missa något i skolan och heller inte praktiken, den är inte än men det kanske är bättre då att bli sjuk nu? Gjorde iallafall ingefära shots idag, blir helt enkelt att ta en shot varje dag för att hålla mig frisk så länge jag kan. Jobbade hela sommaren och blev förvånad när jag inte blev sjuk någon dag, det var till och med att jag fick hoppa in och jobba många gånger pga att andra var sjuka.

Bokade idag grupprum inför nästa vecka, vi i gruppen har blivit indelad i mindre grupper på fem som ska vara i ett arbetslag tillsammans och på måndag är det första gången vi ska träffas som mindre grupp och diskutera tentamensfrågor inför ett seminarium. Fick ett mail idag om att ena boken jag beställt har kommit, ska åka in till Uppsala imorgon och hämta den, efter att jag varit i Gävle på synundersökning och shoppat lite. Hoppas iallafall att den andra boken kommer den här veckan också för att det är en av de böcker vi ska ha läst till nästa vecka, känner mig lite stressad eftersom att jag ska ha hunnit läst två böcker på ca 100-200 sidor var tills då.

Likes

Comments

Att studera på universitet är jobbigare än man tror, läser en kurs just nu som heter Förskollärare roll i utveckling och det är en massa kurlitteratur, så sjukt många böcker vi ska läsa och det är inte heller bara några få sidor utan det kan vara allt från 80 sidor till en hel bok på 150 sidor. Beställde några böcker förra veckan som tydligen ska återkomma i flera kursen och även dom böcker som vi ska läsa hela boken. Böckerna har fortfarande inte kommit hem och två av dom böckerna jag beställde är böcker som vi ska ha läst alla sidor i, tills nästa vecka. Det som är bra är att jag inte är den enda som känner mig helt förvirrad, osäker och stressad.

Har fortfarande inte riktigt fått kontakt med någon i klassen, det kan väl bero på att jag är blyg i början men klassen är också väldigt stor. Tror att vi är över 100 stycken, vi har också blivit indelad i mindre grupper. Den grupp som jag är med i är det ca 30 personer i.

Längtar bara tills det blir lite lugnare och man känner sig mer säker och hittar allt i skolan.

Likes

Comments