Letar du efter ett skribent jobb på internet? Då kan jag tipsa dig om det här - där du kan få betalt för att skriva t.ex. artiklar eller blogginlägg. Det är både ett enkelt och smidigt sätt att arbeta på då du kan jobba i princip vart du vill. Det enda du behöver är en dator och en uppkoppling. Du bestämmer även över din egen tid vilket tar bort mycket stress i ditt arbete.

Men det finns även andra områden för dig som skribent att utforska. Man kan till exempel jobba som översättare och hjälpa till med att översätta texter eller t.ex. undertexter till filmer. Här hittar du ett bra ställe där du kan få betalt för att översätta. Det är nödvändigt att både kunna svenska och engelska för att klara dessa jobb.

Många föredrar att skriva förhand men majoriteten använder sig utav en laptop och Word eller andra skrivprogram. För dig som vill ta det till nästa nivå så finns det program som omvandlar ditt tal till text. Även bra för dig som har skrivkramp!

Likes

Comments

Som ni alla säkert lagt märke till har jag varit inaktiv på min främsta blogg. Nu har jag valt att starta en ny här på Nouw och den gamla kommer stängas ner. Jag vet inte hur aktiv jag förblir men jag ska göra mitt bästa.

Alla gamla inlägg kommer föras över så småningom!​

Likes

Comments