Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 73 Readers

Likes

Comments

Så mycket bra som hänt i livet de senaste månaderna. Chillkvällar med tjejerna, mys och mat i massor med Lara, shoppingkaos med bestie aka roomien, middag med Emily och alla kvällar med jodlisarna jag lärt känna. Vi är ett gäng som precis lärt känna varandra och jag kan säga att jag är omringad av så många fina människor just nu. Jag hade en riktigt tuff period där ett tag då jag inte ens ville upp ur sängen på mornarna, men dom känslorna är som bortblåsta nu. Jag är tacksam för livet och allt det erbjuder ❤

  • 75 Readers

Likes

Comments

Det är Alva som är den sköna damen i mitten, My homeguuuuurl och bestie. Så nu vet ni vem jag hänger med och facetimear med när jag städar och hon ser på tv, tre ord till varandra på två timmar, Love<3

  • 195 Readers

Likes

Comments

Jobbade natt och åkte hem, kasta in en tvätt, hämta Lara och handla massa gott och åkte hem och gjorde frukost. Hon är vegan så veganska pannkakor stod på menyn med nutella och massa frukt. Det var såå mysigt!
Lara är en nyfunnen vän, men en helt underbar tjej, så glad att vi hitta varandra!
Lämnade henne hemma och åkte iväg och köpte choklad och blommor till Annika och Patrik, smög upp på deras balkong och gömde dom, tydligen lite för bra för de hittades inte ens😂
Sen iväg till jobb för ännu ett nattpass, var lugnt igår men otroligt trött var jag haha. Skönt att ha sovande natt!

  • 200 Readers

Likes

Comments

Ett av mina högsta mål i livet är körkort, och efter många om och men och tabbar så sitter jag här med kortet i handen. Så jävla underbart.
Har även idag kommit hem från Alingsås och jag och min roomie har rullat hem vår bil vi införskaffat oss, den är ful men fungerar alldeles utmärkt för oss just nu. Det var en otroligt rolig runda men nu är vi heeeelt slutkörda så säger godnatt nu!

  • 202 Readers

Likes

Comments

I helgen var det kalas för mina STORA småsystrar, den ena blev tonåring och den andra blev byxmyndig, ni var ju bebisar igår?
Det bjöds på pizza och kladdkaka och jag och kusinen TRYCKTE i oss hur mycket som helst och rulla sedan hem som två sälar...
jobbar massor nu och imorgon är en stor dag, hoppas allt går som det ska och jag inte gör bort mig helt haha.. har annars en ledig helg och på lördag är det pyjamasparty hos fer då hon fyllt år. Sååå kul!

  • 216 Readers

Likes

Comments

Jobbar jättemycket just nu. Men idag är jag ledig äntligen och ska iväg på lunch.
Men i söndags så var jag hemma och klädde granen för iår (hemma hos mig blir det ingen gran haha) den blev söt och sen drog jag iväg till jobbet för att jobba natt. Sen har jag jobbat 1-2 pass om dagen haha. Men imorgon blir det tvätt och risk- ettan. Sen jobba natt hela helgen. 😴

  • 299 Readers

Likes

Comments

Den här frågan, kort och gott säger jag: det jag åt ikväll. PIZZA!! 😍

  • 324 Readers

Likes

Comments

Jag har uppnått flera drömmar nu. Men två som är verkligen wow var studenten. Jag HATADE gymnasiet, fasade att gå dit, vantrivdes och höll mig undan hela tiden. Men när jag väl var klar så kändes det som en stor sten lyft från mina axlar, så stolt!
Den andra är helt klart att jag flyttat hemifrån, så jävla bra av mig. Så jävla otroligt att kunna säga "aldrig mer fosterhemsplacerad" och känna att man till 100% är hemma. Missförstå mig inte, min fosterfamilj var fantastisk, ÄR fantastisk, är verkligen evigt tacksam till dom. Men att stå där jag står idag, wow.
Jag har verkligen suttit på min balkong, på en tanig klappstol från Ikea, tittat ut över gatan och känt mig så lycklig och stolt att jag kunnat gråta. Fantastiskt!

  • 322 Readers

Likes

Comments

Okej lucka tre!
3 mål jag vill uppfylla inom närmsta tiden?

Nr 1 är helt klart att ta mitt körkort. Väntar på körkortstillståndet sen ska jag köra all in och ha det innan sista januari är tanken. Haha måste plugga..

Nr 2 är att fortsätta vara såhär glad. Jag har en lycka i kroppen och vill stanna här på toppen! Får höra av alla att "du ser så glad ut!" Så skönt att höra.

Nr 3.. Klurigt. Men jag hade velat börja läsa mer böcker. Det är fantastiskt att läsa och tyvärr har jag slutat med det på senare år. Just nu löser jag Therese Lindgrens bok, den är helt okej. Men är bara på tredje kapitlet så ska inte ge upp hoppet än!

Har ni några mål inom den närmsta tiden?

  • 327 Readers

Likes

Comments