En outfit från veckan i mitt nya LV-bälte!! Mums vad jag älskar det, passar perfekt till en all-black outfit, som på bilderna!

Hoppas för övrigt att ni alla haft en lyckad helg med massa festligheter eller massa mys. Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Polo: Karen Millen(NY) / Kontorsbyxor: Zara / Skor: vagabond / Jacka: Karen Millen

En outfit från torsdag!

Likes

Comments

Mmm fredag och min första cheatday för året! Har ju såklart ett nyårslöfte som alla människor i hopp om ett nyttigare liv... Till min förvåning (eftersom jag älskar sötsaker) har det gått väldigt bra, har inget sötsug alls! Men idag så behövde jag verkligen detta, och jag ångrar mig inte en enda sekund. Åt på waffle house vid Vasaplatsen och mums alltså!! Rekommenderar starkt!

Likes

Comments

Hejhej! Vill inte sänka stämningen dagen innan fredag men... Usch vilken dålig torsdag detta är!! Åker till skolan och när jag kommer fram bestämmer läraren sig för att meddela att alla våra lektioner är inställda. Så det var bara att vända om igen och åka från stan. Så tråkigt, hade planerat mycket idag men allt blev bara strul. Aha what to do!

Nu är jag hos min farmor och väntar på att tåget ska komma så jag senare kan åka vidare hem till mig, kram!

Dagens onödiga- mer bilder får ni senare!

Likes

Comments

I söndags var jag och shoppade en hel del med mamsen! Fick dels med mig dessa plaggen som blev en perfekt outfit i detta vinter (höst) väder!!

Jacka- mint&berry / skor- primeboots / jeans- fornarina (NY) / stickad- Karen Millen (NY)

Likes

Comments

I fredags testade jag och boo (Bella) på JOS för första gången. Alltså waow, hur kan en sallad vara så fin och smaka så gott?? Tack och lov för ett fik med mycket alternativ för vegetarianer som vi båda faktiskt är. Det var overall en riktigt mysig dag och vi fick pratat mycket härligt snack!

Likes

Comments

Hej kära bloggläsare! Nu har jag återigen varit dålig på att uppdatera. Men försöker verkligen få ihop lite saker, så förhoppningsvis kommer det mycket intressant denna veckan!

Idag är det måndag- vilket innebär skola återigen. Jag har haft en lång skoldag idag med många lektioner, men det har trots tröttheten från helgen varit en hyfsat bra dag. Jag ska snart bege mig hemåt från stan och lyxa till dagen med pannkakor, mums!! Sedan blir det en lång pluggkväll för min del.

Veckans planer är en aning oklara, men let's take it day by day! Kram

Sneak på dagens.

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Äntligen torsdag- två dagar kvar till helg. Denna veckan har verkligen haft ett härligt flyt och dagarna har gått väldigt fort, vilket jag älskar. Har även fått väldigt mycket gjort och varit generellt produktiv!

Något mindre positivt som jag upptäckt under en period är att jag verkligen är fika addicted... fikar nästan varje dag. Detta är verkligen inte bra för både mig och min plånbok!! Något jag ska jobba på framöver... får nog börja nästa vecka då jag redan planerat in en fika imorgon... haha obsi!! Tipsa gärna på sätt som man kan sluta en addiction, lär behöva det. Kram sålänge

Måndagens fika...

Likes

Comments