Idag började dagen med att vakna (haha) dock hade ajg ju gärna velat sova vidare men tyvärr var inte det ett alternativ idag, mest för att jag inte ska sova bort hela dagen. Innan frukost gick jag och min fästman till en affär som heter parfymeriet, där köpte jag en en parfym som heter Rose Blossom från Police to be. Den luktar till en börjar ganska starkt men tonar sen ut. Jag tycker den luktar väldigt "kvinnligt" om man säger så. Sen så maskaran är otrolig. nu visserligen har inte jag använt maskara på flera år, men wow. Den särar ögonfransarna och gör att de inte klumpar ihop sig. samt att den är lätt att applisera då man får ett bra grepp om korken. Dessutom gör borsten att de blir väldigt fina och typ ställer sig franarna typ upp så de ser ut som dina ögon är mer "öppna" Jag kan starkt rekomendera båda av dessa produkter

Kramar från mig! over and out!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

https://www.youtube.com/watch?v=8ZviHb3nlpY

Likes

Comments

Summering av min dag, Vem är Jarana?

Ah vad skönt! då var man 0,8 kilo lättare! trodde verkligen att jag skulle gått upp i vikt igår när jag skulle ställa mig på vågen. Unnade mig en Chsilatte påvägen hem från jönköping, och sen blev det småätning på jobbet... inte bra... men men.. jag lyckades ändå, tänk snart kanske jag gått ner mina 11kg ;) Jag känner mig väldigt på hugget idag även om jag vet att jag behöver jobba tre nätter i rad pga vikariebrist, men det ger ju pengar, dessutom gillar jag mitt jobb, så det är inga problem alls att vara där. Hoppas natten ikväll blir lugn, ska försöka lägga upp något imorgon, förhoppningsvis är jag inte för trött

Kramar från mig. Over and out!

It feels nice today, im 0,8kg lighter. I thought after the weekend that i would have gain waight, but i manage to still drop almost a kilo. On my way home from Jönköping did i buy a Chailatte, and god it was soo worth it. i just love chai. I feel like im on the edge today and i will soon go to work again, im working three nights in a row now. We had no one else who could come in and work so i had to take all the three nights. Well im hoping it will be a soft and easy night.

hugs from me! Over and out!

Likes

Comments

Lajv, Vem är Jarana?

I söndags orkade jag inte ladda upp några bilder, jag var sjukt trött efter resan, sen igår, satt jag och sydde mellan 10.30 och typ 15.40. då åkte jag hem från mina föräldrars hus. (jag har symaskinen där) och drack te, spillde tet över tangentbordet, dock överlevde det som tur är! sen åkte jag och jobba. så jag slutade nu vid 10, då åkte jag och handlade. Ska skicka choklad till en kompis på gotland. hehe hoppas hon blir nöjd ^^ sen har jag diskat och ska nu spela lol. Sen ska jag allmänt bara ta det lugnt idag. Spela lite och se om jag kan hitta någon att prata med. Kommer kort nedanför berätta lite och väldigt kort hur man gör en pil. men det är inte så detaljerat. om ni vill veta detajerat så kommentera!

Kramar från mig! over and out!

här amvänder vi en jigg och limma fast fjädrarna på skaftet av pilen

Här håller vi på och gör det som kommer bli spetsarna på pilen. Den klossen ni ser får inte vara liten nog att kunna passa i ögonhålan då det är livsfarligt att få en pil i ögat.

Där ser ni pilarna med spetsen på. Efter trälimmet har torkat ska man bara klä dem. vilket egentligen bara är att trä strumpor. Eller ja ihop sytt svart trikå tyg.

Här har ni även det färdiga resultatet av pilarna. Under helgen gjorde vi ca 70 som blev klara och 10styckna jag har hemma hos mamma och pappa som jag ska klä spetsen på. Vi räknade ut att vi satt i 11 timmar och höll på med pilar, inte i sträck då, vi hade lite pauser, men om man ränkade bort pauserna var det 11 timmar vi satt och arbetade. Jag är nöjd med resultatet och ser fram emot att få använda dem på lajv!

Likes

Comments

Lajv, Summering av min dag, Allmänt Sy saker

Jag VEEET att jag varit tyst nu sen torsdag...? Fredag kanske??? Hur som helst förlåt för det. Jag har varit.. nej är i Jönköping. Ska vara kvar här till imorgon innan jag åker hem vilket ska bli skönt, och jo att umgås med folk och bygga pilar och sy är faktiskt väldigt mysigt så jag ångrar absolut inte att jag åkte hit! Jag kommer summera mer imorgon när jag får tid.

Kramar från mig Sålänge! over and out.

I know i have been quiet since Thursday...? Friday...? I'm sorry for that, I have been, no wrong I am in Jönköping. I'm going to stay here over the night and go home tomorrow, and it will be nice to get home. I like being here and making arrows and making clothes but it will still be nice to get home. I'm going to make a summary tomorrow if I get the time. Until then

Hugs from me! Over and out !

Likes

Comments

Summering av min dag

Ja... um.. hur beskriver man min dag bäst... jo med ordet LÅNG. Det började med att jag sov på Kvinno Jouren natten till idag. Jag som skulle gissa att jag är lite väl beroende av mitt chattrollspelande och tyvärr kanske låter tankarna ligga där istället för på klockan... vid 2 insåg jag att SHIT måste sova. men då var det massa ljud jag hörde som var läskiga.... Första natten där någonsin lixom, man är inte van med ljud. Jag bodde förr i ett hus och jag vet ju att trä hus knakar och så, men Jouren gör det nå ohyggligt på natten. kanske även på dan men det är lixom inget jag tänker på. Men sen kommer man ju till det roliga också... När man hör något knaka... Jag är en sån person som då omevetet skrämmer upp mig själv. typ som "shit det är någon i rummet" och så... därför hade jag svårt att somna. :P

Efter det va det morgon och då var det lite ärenden på jouren jag skulle göra innan jag åkte till viktväktarna... Denna vecka har jag gått ner 1,7kg!! jag är sjukt nöjd över det. Jag har haft en svår start. först gick jag bara ner 0,3 och sen andra veckan hade jag gått upp 0,2 tillbaka, det var i och för sig självförvållat. för först va det söndagen, vi Sjöng med kören i kyrkan. firade med fika... sen hade vi bio på måndagen... då vart det godis. Sen tisdagen vart det alla hjärtans dag... och då blev det tårta igen... MEN nu hade jag gått ner och YES säger jag bara om det. jag är så stolt över mig själv.

efter det va det mer jour ärenden sen var jag på rollspel, fick dock sjukt ont i magen så jag var tvungen att åka hem. sen nu från att jag kom hem har jag spelat dataspel och varit lite social på Chattrollspelet och allmänt bara pratat.

Imorgon har jag mycket planer. jag ska åka till Jönköping, färga ögonfransarna men en kompis jag inte sett på år och dag. Det kommer bli kul!

Kramar från mig. Over and Out!


Yes ... um .. how do you describe my day on the best way... well with the word: LONG. It started when I slept at the women protective home(WPH) the night to today. I would guess that I'm a little too obsessive with my chat role playing and unfortunately my mind where lying there instead of on the clock ... at two in the morning/night I realized SHIT must sleep. but then it was lot of noise I heard that was scary .... First night there ever, im are not used to the sound. I used to live in a house and I know that wood house creaking and so, but this WPH sounded ALOT more than im use to and it sounded really horribly at night. perhaps even in the day but it is like nothing I think about.. When you hear something creak ... I am such a person as umpurposly scaring myself with thoghts. like "shit there is someone in the room" and so ... therefore I had trouble falling asleep. :P

After that, the morning came and then it was little things i had to do before I could go to Weight Watchers ... This week I lost 1.7kg !! I'm so satisfied with it. I have had a difficult start. First I just went down 0.3 and then the second week I had gone up 0.2 back, it was self-inflicted though. for the first it was Sunday, we sang with the choir in the church. celebrated with coffee and cake ... then we did go the movies on Monday ... there it was candy. Then Tuesday, it was Valentine's Day ... and then there was cake again ... but now i have lost some wight, and I just say YES about it. I'm so proud of myself.

after the was more emergency cases at the WPH and then I was in the role play, however, got sick stomach ache so I had to go home. Now consider from that I got home I played computer games and been a little Social at the Chat role play and generally just talked. Tomorrow I have a lot of plans. I am going to Jönköping, color my eyelashes with a friend I had not seen in years. so It will be fun!

Hugs from me. Over and out!

Likes

Comments

Vem är Jarana?

så vem är jag? Det är en fråga jag knappt själv kan svara på. Det bästa kanske är att göra en lista på det jag brukar göra och sen hoppas på det bästa utifrån det.

Detta gör jag om dagarna:

- Jag är konfirmandledare.

- Jag jobbar på ett stödboende för personer med psykiska sjukdommar

- Jag pluggar till att bli Jägare.

- Jag håller på med pistolskytte.

- Jag har nyligen gått med i viktväktarna, Vill för mitt eget självförtroende och min självkänsla ska jag försöka gå ner 11 kg

- Jag är engagerad i en KvinnoJour och hjälper utsatta kvinnor.

- Jag sitter i en av Distriktstyrelserna för Svenska kyrkans unga.

- Jag håller på att bygga en ringbrynja som jag ska ha på ett lajv i sommar.

- Jag rollspelar.


Hmm jag tror jag fått med allt nu, tror. Som ni ser har jag ganska mycket om dagarna. men vissa grejer gör jag ju lixom alla dagar i veckan. så som Viktväcktarna, då ska man ränkna poäng. allt man äter kostar en viss poäng beroende på vad som finns i det. Konfirmanderna har jag bara på onsdag eftermiddag. pistolskytten brukar jag hålla på med Tisdagar och Torsdagar men de träningarna vi har på torsdagar är mer just nu lagda på hyllan då mina jaktlektioner sammanfaller vid den tiden på torsdagar. Kvinno Jouren är lite olika, ibland jobbar man nätter och ibland dagar och sånt. lite olika. Samma sak med mitt jobb, då det blir nätter och helger.

så här har ni lite om mig. har ni frågor får ni gärna fråga! :) 

Kram från mig <3 over and out!

Likes

Comments

Mitt humör ligger på topp idag trots lite små ont i magen. Det är nämligen såhär, jag spelar ett dataspel som heter Leuge of Legends. Där kan man spela rankat och det är mer seriöst spel så fort man passerar brons och silver 5. Alla nivåer har 5 mininivåer man ska klara innan man går upp i ny rank. man börjar på brons. och sen blir det silver 5,4,3,2,1 och sen är man i guld. för att veta vilken rank du börjar spela i kör man 10 matcher där man sen rankas in. Jag förlorade 1 eller 2 av de matcherna och började i silver 5...

och där har jag stått still sen dess. (suck) jag kom verkligen inte upp i rank. men idag, finally! gick jag till rank 4. mitt mål för denna sesong är guld. så det är bra!!

Jag är en sån här person som blir sjukt nöjd när jag ser framsteg speciellt när de sker snabbt. Senare idag eller kanske redan senare tänkte jag skriva lite om vem jag är, vad som pågår i mitt liv just nu och så. så vi ses senare.

Kramar från mig. Over and out!

My mood is at its peak today, although i have abit small stomachache. It is like it this, I play a computergame called leuge of Legends. There you can play ranked and there are more serious games as soon as you pass the bronze and silver 5. All levels are 5 mini levels to cope before moving into a new rank.embarking on bronze. and then it becomes silver 5,4,3,2,1 and then you are in gold. to know what rank you start playing in the run to 10 matches which then ranked into. I lost one or two of those games and started in silver 5 ... and there I stood still since then. (Sigh) I was really not up in rank. but today, finally! I went to the fourth rank my goal for this Season's gold. so it's great !! I'm this kind of person who gets sick pleased when I see progress especially when they happen quickly. Later today or perhaps already later I thought to write a little about who I am, what's going on in my life right now and so. so we'll see later. Hugs from me. Over and out!

Likes

Comments