Nytt år nya möjligheter eller vad är det man säger?

Haft så mycket i skolan redan i början på året, redan skrivit tre tentor, och har 3-4 kvar. Men ibland behöver man ledigt så som idag. Är ledig imon med sedan en föreläsning på fredag. På fredag blir det även en Damarksresa dock bara fram och tillbaka. Umgås med vänner och ha lite kul, det kan behövas man behäver ju leva ett liv utanför skolan och allt plugg.

Så glad fick min första Glossybox idag, present vaje månad kan man ju inte säga nej till fär bara 139kr i månaden. Med innehåll värt de dubbla nästan.

Om någon läser har jag en rabbatkod på 20% om man skriver in JAQULINE-R2 vid regestrering.

Denna månaden fick jag:

Cloud lips "Storm"- från LAQA & CO, orginal produkt= 140kr

Makeup Mist Glow-Plexion- från STUDIO 10, ordginal produkt=200kr

Toffsar från glitter, orginal produkt (2st) =59.90 kr

All-around Balm,- från Laponie of Scandinavia=orginal produkt=190kr

Micellat Cleansing Wipes- från SIMPLE=orginal produkt=44,90kr

(Glossyboxen innehöll bara orginalproduktet)

Ett värde som redan är uppe över 600kr, men man betalar bara 139kr i månaden vilket jag tycker är värt.


www.glossybox.se
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej
Kan ju börja med att denna dagen varit så rörig och mitt huvud har gått på högvarv. Hade ändå bara en lektion idag som va seminarium. Förra veckan va de praktik på schemat och utöver de hade jag plugg inför idag, en hemtenta att göra och plugg till min tenta spm skall göras på ”lördag”. Iallafall kände att jag behöver skriva av mig idag.
Dagen började jätte bra, sovmorgon och mys framför tv för att sedan bege mig av mot skolan. Innan jag åkte stod jag i hallen och sa till mig själv har jag med mig allt. Och sen åkte jag. När jag väll kommer fram till skolan är det 20 min kvar tills jag börjar och då kommer jag på att jag glömt dem viktigaste papperna med alla intyg från praktiken osv. Men har tills på fredag att lämna in dessa men är ledig denna veckan därav ville jag lämna in dem idag.
Senare när lektionen ”seminariet” börjat sitter vi i små grupper och diskuterar och så kommer tenta snacket igång om lördag. Och de är då jag kommer på att jag glömt anmäla mig till tentan. Och i denna situationen får jag panik då nästa tillfälle är i januari. Det slutade med att jag sprang till hon som har hand om det adminstrationen och försökte få tag i henne men de var inte till stor hjälp hon kunde inte gö efteranmälan till tentan. Så nu skall jag sitta och plugga hela veckan för att sedan åka till tentan för att se om någon är sjuk eller inte drycker upp och ta deras plats. Så om jag har tur blir de tenta men annars får jag åka hem igen och börja om på pluggandet i januari :/

//Jackie

Likes

Comments

Hello!

Idag har det varit en tung dag, för idag var det den dagen då mitt sista farväl och möte med mormor. Hennes begravning va så fin och väckte många känslor. Att vara med många nära och kära gjorde det lättare och många minnen som dök upp.

Det svåraste stunderna va att se alla kusiner mm som grätt och självklart saknaden av min älskade mormor och tankar kring framtiden att hon inte kommer finnas med oss nere på jorden i alla stora händelser som kommer ske. tex bröllop, barnbarn osv. Att inte ha henne vid sin sida,

Men hon har de bra nu och är återförenad med morfar. De fina under sermonin va att prästen pratade om mötet i himlen att hon är återförenad med morfar. Att hon pratade om allt mormor genomfört under sin tid här hos oss. Vilken glädje och hjälpsamhet hon gjort för många!

Dem fina stunderna man haft är dem man kommer minnas.

Älskar dig mormor och du finns alltid kvar vid min sida <3Likes

Comments

Känner att jag behöver skriva av mig, När man tror att allt är som bäst i ens liv kommer alltid livet med ett slag i magen. Igår fick jag veta att min älskade mormor somnat in och få veta detta var det som om all min luft i min kropp bara försvann. Alla tankar bara snurrade hon kommer inte finnas kvar vid min sida och aldrig se mig bli vuxen. Det gör så ont.... Hon var den sista äldre jag hade kvar i mitt liv. Den senaste tiden har jag fått allt mer kontakt med henne varit hos henne och bara myst. Att aldrig mer få åka och hälsa på, äta lunch eller bara vara.

Att sitta med mobilen nu och ta bort hennes nummer gör så ont att veta att jag aldrig mer kommer kunna prata med henne. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och jag som är så dålig på att släppa ut mina känslor med när detta kom gick det inte jag brast och gtät och grät. Det som är det konstigaste var att jag kände något natten till hon somande, vet inte va de va men något. Folk kanske tror att jag är konstig men de va något där.

Och att jag hade tenta idag gjorde det inte mycket bättre hur ska man kunna fokusera på de när livet kommer emellan. Som man kanske kan förstå gick det inte så bra allt var bara förvirradne, arg och ledsen vilket ledde till stress. Va så nära på att börja gråta framför läraren. Fick ju förklara situatioen och de hon kom med va "oj då" aa men tack. Påväg hem i bilen brast de igen och ja bara skrek och började gråta igen. Men ibland får man de oh just idag var en sån dag.

Är tacksam för alla vänner som skrivit och även min pojkvän som kom hem från jobbet för att vara vid våran sida. Och älskar min familj mer än något annat.

Men nu är hon iallafall återförenad med morfar vilket hon ville. Allt kom som en chock sist jag träffade henne va hon pigg. Vill bra ha tillbaka henne!!!


Likes

Comments

Hej alla! Hoppas alla har en jätte bra och härlig fredag. Ibland börjar jag faktiskt undra över mig själv har vaknat exakt samma tid 3 dagar i rad och detta händer ofta.. Inbyggd väckarklocka??? Kom precis in från min morgonpromernad va lite kallt ute men de gick ändå, är faktiskt jätte härligt att promenera direkt när man vaknar inte bara att jag får motion jag blir pigg och orkar mer genom dagen Men de va min morgon de. Sitter just nu och äter frukost och funderar på vad dagen har att ge... Har en sak inplanerat och de är att det kommer en person och kollar på min systemkamera som jag säljer vid 15 men funderar på att åka till min mormor och kolla om hon behöver hjälp med något. Men vi får la se vad dagen har att erbjuda.


See you soon!

Likes

Comments

Hellu! Vet att jag är jätte dålig på att uppdatera vad som händer i mitt liv, men skall verkligen försöka få en rutin på det och minst skriva en gånng om dagen. Hade verkligen varit toppen för mig att bara kunna skriva av mig, för det är verkligen en sån sak som jag alltid älskat att göra. Iallafall.... Vad har hänt i mitt liv sen sist?? Jag har ju kommit in på Högskolan i trollhättan som röntgensjuksköterska men ligger 1 som reserv i Göteborg, så snälla håll tummarna för mig att jag kommer in!!! Hade verkligen underlättat och varit kul att få stanna kvar i hemstaden. Kanske låter lite fegt men är verkligen så hemma kär eller vad man skall säga. Hade nog aldrig kunnat flytta till en helt annan stad, för det första mitt lokalsinne är verkligen det sämsta hittar nästan inte ens i Göteborg och ändå är jag född och uppväxt här. Vad mer har hänt i mitt liv.. Jo förra helgen blev det en road trip till ullared och som man alltid säger jag skall inte handla för mycket men det slutar ändå på ett kvitto som går till månen. Köpte för övrigt lite saker till skolstarten som var välbehövligt för efter studenten var det hej då med allt material utan att tänka mig för. Har även börjat ta tag i mig själv och börjat min viktresa, denna gången har jag gätt mig fan i de och skall verkligen hålla de. Så första målstolpen är att klara sig i 90 dagar utan något onördigt och självklart motion på de. Är faktiskt ute och går varje morgon när jag vaknar i ca 40-60 min. Har nu hållt på i 11 dagar vet de är inte mycket men har gått ner 3 kg på en vecka och mer ska de bli.

Ändra kosten och rör dig mycket!! (80% kost och 20% träning) och det stämmer verkligen bara att göra en lite nskillnad i vardagen som att byta ut colan mot kolsyrat vatten, eller chips mot morötter mm hjälper en hel del.

Och inte bara att jag byt ut min livstil utan även byt hårfärg så från och med nu blir de svart som ni kanske ser på bilde. Våga förändras !!

see you soon!


Likes

Comments

Hola¡ Det va ett tag sedan jag skrev något nu men det har sina anledningar, det första är ju att jag tagit studenten och efter de har jag jobbat. Och just nu har jag "semester" då förskolorna är stängda fram till v 32-33. Det som hänt under tiden jag varit borta är att jag och min familj varit i Kroatien och solat badat men även hälsar på min släkt. Men det största av allt är att jag kommit in på högskolan. Är inte säkert ännu vart jag ska gå då jag kom in i Trollhättan men ligger som reserv i Göteborg vilket hade gjort det så skönt om jag kom in här. Men vi får la se får besked 3 agusti så bara att hålla tummarna!!!

See you soon!


Likes

Comments

Va ute och kollade lite i stan förut med min kille och från ingenstans som han säger fick jag mig ett ryck och åkte till frisören ... utan att tänka mig för har jag klippt av halva håret typ hehe men men de växer ju alltid ut igen och självklart bra att få bort de slitna . Som frisören sa när jag bad henne klippa så mycket som de behövdes va de halva håret ....

Nedanför ser ni före och efter

See you soon!

Likes

Comments

Inte bara att jag tog studenten i onsdags men även att det är summerburst igår/idag!!! Hur sjukt bra avslut på veckan!!!!
Här kommer lite bilder iallafall

See you soon!

Likes

Comments