Vet att det finns många i min ålder som slarvar när det kommer till att rätt och jag är en expert på det med så jag ska inte döma någon för det. Dagens ungdomar har så lätt att få komplex över sina kroppar och ingen är nöjd med sig själv helt plötsligt och det är oftast lätt för någon annan speciellt vuxna att bara säga åt oss att äta rätt och säger att d kommer bli bättre men har du inte varit i våra kroppar eller själv går igenom någonting så är det ingen idé att ens försöka prata med en människa som har tex ätstörning.
Jag är en av alla ungdomar som kan prata öppet om det här Idag för att det har gått för långt och jag vill inte att någon annan ska gå igenom samma sak som mig,
Jag började slarva med min kost och började med att jag slutade äta middag med dom andra sen va det lunchen som försvann och efter ett tag slutade jag äta något på morgonen för att jag kände mig så stressad hela tiden över egentligen ingenting & jag mådde inte så speciellt bra psykiskt över saker som händer runt om kring som jag verkligen inte kunde prata med någon om utan som jag fick gå och bära på själv. Det blev helt enkelt för mycket och mitt blodtryck sjönk så pass mycket att så fort jag ansträngde mig för mycket så blev det bara svart för mina ögon och jag föll bara ihop. Det här hände mig inte bara en gång eller på ett ställe utan det hände mig ungefär 8/9 gånger som jag fick åka ambulans på så kort tid och det va inte fören sista gången som jag va inne på akuten och det kom en speciell kurator till mig och började prata om verkligen allt hon va både arg på mig men samtidigt inte eftersom jag själv hade ställt till med det här. Hon gav mig råd och tider och efter det har jag börjat gå och prata med henne och hon är inte som en vanlig tråkig/jobbig läkare /kurator utan hon känns mer som en extra familj en människa som behandlar en som om man vore det viktigaste som fanns hon satte även ett värde på min kropp & gav mig den vård jag behövde. Denna människa har räddat mitt liv. Det är tack vare henne som jag kan stå på mina egna ben idag och det är jag evigt tacksam över.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det händer så mycket saker i mitt liv just nu som gör att jag knappt har tid med bloggandet, även att ni är många som läser och ber mig uppdatera oftare så har jag inte super mycket tid över till det här men det är något jag får försöka prioritera mer antar jag.
Det som hänt sen sist jag skrev här är väl att allt med nya skolan är klart och jag jobbar som vanligt. Det som har tagit på mig mest är väl alla relationer som är runt om kring mig hela tiden, med förhållanden, vänskap, familj etc.
Å ni som känner mig bäst vet att människor över lag inte e min grej men denna helg har jag överträffat mig själv genom att lära känna nya människor som dessutom inte va så farligt & det slutade rätt bra för oss alla.
Jo jag införskaffa visst en ny telefon oxå vilket egentligen inte va så nödvändigt men en kul & väldigt dyr grej 🤷🏻‍♀️

Likes

Comments

Det har hänt en hel del sen sist jag bloggade vet knappt vart jag ska börja men vi kan ta det från början till slut. Jag hade praktik på ett hotell här i Linköping men trivdes inte riktigt å har inte gjort det min senaste tid på Dackeskolan, så jag tog mitt beslut förra veckan att byta skola och linje till hagströmska och går nu transport linjen istället å jag kan lova er att jag trivs redan. Det här känns lite mer som min grej så bara hoppas på det bästa. Denna helg har det inte hänt så mycket mer än vanligt, va i garaget nästan hela fredagen å jobbade lördag på dan å sedan mot Mantorp å träffa folk å spendera söndagen på Ikea med riktigt fina vänner, å idag måndag har jag haft praktik så mitt liv rullar på med andra ord.

Likes

Comments

Tyckte som sagt att det va dags för lite uppdatering igen, Jag skrev ju i mitt förra inlägg att ett av mina nyårslöften va att ta tag i träningen vilket jag gjorde med! I torsdag bestämde jag mig för att dra iväg och träna innan skola, och tro mg jag har fortfarande träningsverk i lår och rumpa! Det bästa med denna vecka är att vi började skolan i tisdags och hade enbart korta dagar fram till torsdagen, jag gjorde 2 prov ett på engelskan å ett på alkoholer vilket gick bra!!
Så jag tog helg redan i torsdags förmiddag, så det första jag gjorde då va att åka hem städa ,tvätta allt sånt tråkigt för att sedan igår fredags bli hämtad av Linus ,eftersom vi är kattvakt i helgen åt min kusins katter eftersom hon & hennes sambo är i Stockholm. Inte bara det utan jag åkte på och jobba idag mycket stress & mycket folk precis som vanligt men älskar mitt jobb så har inga problem med det. Som många inte vet så jobbar jag på busfabriken i Linköping :) så nu hoppas jag på en lugn kväll men känner jag min pojkvän rätt så blir det väl även äventyr ikväll med.
Trevlig helg på er alla🙌🏻

Likes

Comments

Då kom även denna dag då det va min tur att fylla 17, nästan helt ofattbart att tiden går så fruktansvärt fort och lilla jag ska börja plugga till körkortet ,detta år ska jag ska ge mig fan på att ha kortet i handen om exakt ett år. Precis som alla andra år innan så ger jag mig själv löften och krav. Och detta ”17” år så är mina löften att ta tag i träningen ordentligt, jobba mer, äta bättre, ta tag i skolan och fixa körkortet. Tycker iallafall det låter hyfsat vettigt iallafall.

Likes

Comments

​Har inte så mycket att skriva just för tillfället mer än att jag håller på och bli sjuk så allt just för tillfället känns segt. Både privat och officiellt. Har även lite smått ångest över att jag snart fyller år, för är det något jag avskyr att fira så är det mig själv. Jag personligen ser ingen mening med ett stort ståhej över en siffra. Visst tyckte jag det va kul ett tag med att hela familjen samlades och umgicks men det har hänt så fruktansvärt mycket med åren så känner inte riktigt att jag har en riktig familj längre. Men ska inte klaga allt för mycket man får va glad för det lilla så att säga.


Likes

Comments

Äntligen hemma igen efter 5 mysigs dagar uppe på fjället, Haha även om jag klagat på att jag vill åka hem ända sen vi kom fram till sälen så är det nästan så att jag saknar det och vill åka tillbaka.

Denna skidsemester är standard för våran familj, Det ända som va annorlunda detta år va att vi åkte upp själva & I vanliga fall så brukar min faster och hennes barn åka samtidigt. Precis som alla andra år innan lyckas vi även göra samma tabb detta år igen att boka en stuga i en hel vecka och få för oss att vi ska åka hem en dag tidigare. Vilket vi även gjorde i år igen fast vi åkte hem 2 dagar tidigare än vad som va planerat pga många olika anledningar. Vi åker varje år på skidsemester till Lindvallen och vi brukar hyra en stuga i ca en vecka innan jul och antingen komma hem dagen innan julafton eller dagen efter det är lite beroende på vad vi har planerat för själva julafton, men annars om vi är kvar över jul i sälen så brukar vi äta julbord på ett superfint världshus och åka skidor som vanligt.

Likes

Comments

Igår alltså 16/12 Fick jag och ett par kompisar äran att jobba på vintergalan som ”Nissar” , servitriser & pist personal mm.
Måste tillägga att vi hade på ett ungefär 1700 gäster vid scenen som skulle serveras.
Mina arbetsuppgifter var först att servera/ sälja alkohol till gästerna tillsammans med en man som jobbar med själva LHC föreningen i vanliga fall , vi styrde med det fram till 19:30. Därefter fick vi springa lite emellan alla stationer och hjälpa till med och fylla på både julbord,alkohol, efterrätt etc.
Sen vid ca 22:15 så var det dags för alla ”Nissar” att köra ett sista race med och plocka bort alla tomma flaskor och ev disk som kunde finnas på gästernas bord.
Sedan närmade sig klockan 23:00 och det var dags för oss att åka hem.
Tackar alla på vintergalan för en super rolig kväll och ett bra teamwork!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nystartad blogg.

Denna blogg startar jag mest för min egna skull. Jag har tänkt att min blogg ska bli ungefär som en dagbok där jag skriver om vad jag gör om dagarna & min familj etc. Jag kommer framförallt använda bloggen till att kunna skriva av mig om allt som händer runt om kring mig och även mina åsikter / tycken om saker & ting.

Jag hoppas ni kommer tycka om denna blogg och uppskatta det ni läser!

Likes

Comments