Första veckan

Jag har varit så trött efter jobb att jag endast lagt energi på Melina och igår hade jag kvällspass slutade 23 då va Melina vaken så hon va med och hämta mig men somna i bilen så jag hann inte få någon puss. Nu har jag jobbat fyra dagar och tycker väl endå det går ganska bra blir överlycklig när jag lyckas göra något helt själv men det är jätte kul. I fredags följde jag med och kollade hur vi gör där när gästerna checkar in där, så smidigt som gäst att allt är klart på plats bara att gå till rummet när man hoppar av bussen. Som jag skrev sist är jag otroligt glad att man bara behöver fokusera på att lära sig systemen och inte hotellet, staden, restauranger mm så man har lite kött på benen. Här hemma fungerar allt med Melina hon bryr sig inte om att jag är iväg så länge hon inte ser att jag går då blir hon lite ledsen så jag får smyga iväg så funkar det bra.

Hon har börjat gå på tå märkte jag i morse gick på toa så kom hon efteråt trippande på tå och sen vid frukosten såg jag att hon gjorde det igen men hoppas det bara är som hon fjantar sig och när vi mackan och hon satt med sista biten börja hon trycka ner sina händer i halsen så hon klöktes flera gånger så fick hålla fast armarna och få in en napp som hon till slut tog, det va lite obehagligt.

Så nu ska jag strax göra mig i ordning medans Melina vilar jag börjar 14.30 så vi kör redan 14 så jag hinner en kaffe i lugn o ro innan man går upp och börjar, hatar att stressa vill va på plats en liten stund innan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229