Soliga dagar gör en glad!

Onsdag!

Idag vaknade jag och Hampus runt 09:30 och som jag alltid brukar skriva är ju att jag alltid går upp och släpper ut Ali så han får kissa och äta frukost och fixa Hampus.

Vi gick ut på en promenad i ungefär 40 min och de var så skönt för våren är ju verkligen på väg! Klockan var ungefär vid 12 när vi kom in och jag hade en tid att passa så jag fixade mig lite och gav hampus mat, satte på honom kläder och sedan åkte vi till Kungsör för vi skulle till bvc för de var viktkontroll, fick jätte mycket fina ord av dom på bvc och vågen stannade på 6520g! Sist jag var och vägde honom vägde han 6075 och de var för 2 veckor sen, min kille börjar bli stor och de känns så skönt att de funkar så bra med amningen och att han ibland får lite ersättning, och de är så skönt att han inte blir förvirrad av att han ibland får flaska.

Som jag skrev får hampus ersättning i bland och jag måste bara rekommendera er om flaskorna från twistshakebaby, Hampus älskar deras flaskor och jag är super nöjd och dom är snygga och helt fantastiska hel enkelt!

Gå gärna in på min instagram och håll koll för ibland får ni lite rabatter och ibland är de tävlingar!

Min instagram: elinlindberg95

Nu är klockan snart 20.00 och de som står på schemat är en till promenad med Ali och laga mat sen tror jag att de blir mysa ner oss i soffan det är gåsmamman klockan 21.00, dock har jag redan sätt klart på säsong 2 men kanske ska kolla på första nu haha! Kul att jag hoppar in i en serie haha men vad gör de om 100 år?


hoppas att alla har haft en fin dag

Gillar

Kommentarer