MÅNDAG & TISDAG

Vackra vår dagar är de bästa som finns!

M Å N D A G


Igår åkte jag Hampus och Ali hem till min syster och hjälpte henne med barnen medan hon och mamma bakade till Eliaz dop, de va super mysigt att se kusinerna umgås och Eliaz och Hampus är så gulliga tillsammans! och Evleina är super gullig emot Hampus och de gör mig så varm i hjärtat!

Hampus somnade tillslut och då passade jag på att gå en promenad med Ali och Evelina cyklade med, så duktig liten tjej!

så min måndag spenderade jag bara med massa mys och skratt med personer som är viktiga för mig.

T I S D A G

Livet som ensamstående mamma är jobbigt samtidigt de bästa jag vet, och idag på morgonen låg vi och sov en stund i sängen innan vi gick upp, jag blir lite förvirrad i huvudet ibland för de är lite mycket som händer runt om mig nu och har väldigt mycket att tänka på just nu så de behövde jag verkligen. jag vaknade till lite och fixade hampus så han fick en ny blöja och kläder på dig, och de vanliga släppa ut Ali så han fick kissa sedan äta frukost. När jag hade ätit upp kläde jag på hampus sin nya overall som han fick av sin moster igår och stoppade ner han i vagnen och sedan klädde ja på mig o Ali sen tog vi en lång mysig promenad i skogen sedan runt en sväng i samhället så mysigt! de behövde jag verkligen, ja har känt mig lite nere så att vara ute och gå med 2 som jag älskar mest på denna jord är riktigt bra för huvudet!


nu ligger hampus och sover och jag sitter i soffan och skriver och lyssnar på musik, men jag behöver städa hemma och göra något att äta, men jag vet inte alls vad jag är sugen på just nu, ikväll blir de iallafall kött o potatis för de har jag inte ätit på ett tag nu!

hoppas alla får en bra tisdag!


Gillar