kunde de bli värre?

Alltså denna här veckan som har varit började skit och slutade ännu värre!

I tisdags åkte jag och till Stockholm med Hampus och min killkompis, vi åkte dit för att Hampus skulle på kontroll med sin sjukdom och allt såg bra ut och fick så mycket beröm över hur fin liten kille jag har.

Okej på vägen hem så stannar vi i Västerås för min kompis skulle in och kolla på någonting till sin bil, så jag ska ta med Hampus till en annan liten affär men ser att han hade kräkts och tur har jag att max ligger precis bredvid så jag kunde fixa bort allt, och ja trodde ju så klart att han är åksjuk efter som att vi ändå åkt bil väldigt länge.

Vi kommer hem runt fem och ja ger Hampus lite yoghurt för att stämma av om de stannar kvar, efter ungefär 30 minuter så kärs han gen och de blir bara värre och värre. så det var så klart magsjuka, Jag ringer till 1177 och dom ber mig åka in fort med honom till barnakuten, så jag ringer Henke och packar väskan som vi ska ha med oss, och när Henke kommer åker vi raka vägen till akuten och Hampus får dropp och dom kollar honom med blodsockret var 3:dje timme, för sjunker hans blodsocker kan de bli farligt för honom 

Jag får åka in till akuten när Hampus blir magsjuk på grund av att han har en medfödd sjukdom som kallas MCAD och de är en sjukdom som har med ämnesomsättningen och göra, sök på google på vad de är för sjukdom, men det som är skönt är att Hampus får som mest problem vid magsjuka som sagt..

Vi blir inlagda på sjukhuset från tisdag kväll till fredag kväll, vi kommer hem och de var bara en så underbar känsla att få komma hem lägga sig i sin säng och bara ta de lungt.

Lördagen kom och ja skulle åka och kolla på Emil Assergård och hade fixat mig och allt, precis när ja var klar med mina fransar och allt var klart så satte jag mig i soffan och skulle snacka med min lillasyster som var hos mig, och jag började verkligen att må dåligt, och ja det var min tur att bli sjuk. Så från igår runt 9-10 på kvällen har ja legat i min säng och bara gått till toaletten, men nu senare på kvällen har ja fått i mig lite o äta och verkar få behålla de jag äter och dricker. 

Men jag är så ensam, och jag är så jävla rädd för tt vara ensam, varken Hampus eller Henke är här, och varför Hampus inte är här är ju för att han får absolut inte bi sjuk igen och Henke åkte till Fagersta så alla 3 är på olika ställen, och de brukar inte vara så här, men nu hoppas ja bara på att ja inte ska kräkas mera så jag får hem min lilla plutt på tisdag och att Henke kan komma hem! 

Denna vecka och helg har varit en av de värsta jag varit med om, har aldrig varit så orolig över någon som jag var över Hampus och aldrig känt mig så tacksam för allt Henke gjorde för oss och vad alla sjuksystrar och läkare gjorde för oss, dom la ner så mycket tid på Hampus och de var så skönt på ett sätt för att jag visste att dom ville det bästa för Hampus.


Hoppas alla har haft en bättre vecka och helg än vad jag har haft!


Gillar

Kommentarer