jag älskar henne

Det finns en tjej i min vänskapskrets som jag måste säga vissa saker till.


Denise

jag vill att du ska veta vilken underbart fin människa du är, jag kan inte förklara med ord hur tacksam jag är över allt du har gjort och vad du gör för mig, du finns alltid när jag behöver dig som mest, du kan alltid få mig att må så mycket bättre även fast dagen har varit skit. Du är en vän som alla borde ha i sitt liv, du tar ofta alla andra förde dig själv, men de kan även vara negativt efter som att ibland måste man vara en egoist och allt kretsar bara om dg just då. Man behöver inte alltid vara alla till lags och lallas jävla livlina utan du måste veta att de finns någon/några som vill fånga dig efter alla gånger du fått lyfta dom och jag är en av dom som kommer hjälpa dig!

Jag älskar dig och jag är så glad över att vi träffades just den där dagen på mb! sen den dagen har vi pratat varje dag.!

men glöm aldrig hur jävla bra du är!

Jag vill att du ska veta att jag kommer alltid finnas för dig, jag vill att du ska veta att du kan alltid ringa mig, svarar jag inte skriv till mig, jag vill också att du ska veta att behöver du något så finns jag här!


de finns så mycket mer jag vill säga till dig men kan inte få ner allt i text form!


DU & JAG

Gillar

Kommentarer