Hur gjorde ni innan förskolan?

Hej som jag skrev i det tidigare inlägget så ska ju Hampus börja på förskolan nu, och de är den första inskolningsdagen på måndag, och jag är ju så nervös!! jag vet inte hur jag ska göra, vad ska han ha med sig? vad ska dom ha på sig? ska man ha med napp och hans filt och kanin eller ska de stanna hemma? J

jag själv börjar skolan den 5 Februari och då ska vi inte ens vara på samma ort! hur ska jag klara av det och lämna han på morgonen sedan åka bort från Valskog sen till Kungsör plugga? jag är inte van med att ha honom någonstans där jag inte känner dom vuxna, okej jag vet att jag tänker för mycket, men de handlar ju lixom om han som jag älskar mest av allt på denna jord, och han är ju mitt allt och lite till, även fast jag vet att det är en bra grej för barnen att gå på förskolan så tycker jag själv att det är jobbigt, jag tror inte Hampus kommer tänka så mycket på att han inte är med mamma efter som att han älskar att leka och vara med andra barn!

Alltså jag är så nervös och håller på att gå i taket för jag vet inte hur jag ska hantera detta haha! jag behöver hjälp!

Hur gjorde ni? hur kändes det för er? hur ska jag tänka? vad ska han ha med sig? hur gör dom ifall något händer?


önskar att alla som läser min blogg och har barn kan slänga in en kommentar om hur ni gjorde!

KRAM

Gillar

Kommentarer