Dop och sorg

Hej allihopa!

nu var det väldigt väldigt längesen som ja skrev något, jag har haft så sjukt mycket dom sista månaderna så jag vet knappt själv vad jag har gjort, det har varit mycket jobbiga stunder nu dom 2 senaste månaderna samtidigt mycket fina stunder också.

Den 29 juli döptes min älskade lilleman till Hampus Robin Eddie Lindberg, det var en dag jag aldrig kommer att glömma, han fick så mycket fina presenter och jag är så enormt tacksam över alla som kom!

Den 30 juli....


Ett datum jag alltid kommer att minnas, ett datum som alltid kommer vara tung, ett datum hela Arboga blev till en minnes plats..

Min vän Jack har valt att lämna oss, men han lämnade oss alla med så extremt fina och roliga minnen, även fast man kände honom på olika sätt så var han enormt älskad person, en person som man vart glad av, en person som spred så mycket fin energi. Han var den som alltid hördes, jag visste alltid att han skulle ut på raggen när jag hörde honom åka igenom Valskog med hög musik. Jag vill så gärna att han kommer tillbaka till oss och gör så allt blir som de brukar.Saknar dig Jack <3

mormor, min ängel, mitt allt har fått cancer, jag vet att man förlorar sina nära o kär på ett eller annat sätt, men jag har verkligen inte insätt att en dag kommer jag stå där med en ros i handen och säga "jag kommer sakna dig mormor" men en dag kommer jag få göra de, men jag vet hur lång tid de är kvar eller något... Men mormor har fått cancer i bukspottkörteln, hur ska man kunna ta de här? jag vill inte se min mormor försvinna? jag vill inte veta att hon alltid måste ta cellgifter. Jag vet att de här är livets gång, men jag har så sjukt svårt att inse de bara. Om jag ändå bara kunde ge henne de hon behöver för att få bort den är äckliga sjukdomen!! Men jag vet att hon kämpar och vi alla andra som är runt om kring henne kämpar för att ge henne all hjälp hon kan få, även fast de är jobbigt för oss alla så måste man.
nu har de blivit ett inlägg med väldigt mycket sorg, och känslor för mig, men jag vill börja blogga igen för jag tycker om att skriva och jag har mycket roliga saker att skriva om, man har absolut dagar som man inte gjort ett skit men när man har barn så har man alltid något kul o skriva om!

Gillar