det vita guldet har äntligen kommit

Torsdag 18 Januari 2018

Hej för två dagar sen började det snöa och det har verkligen varit kaos, man har knappt kunna röra sig för att de har verkligen snöat så extremt mycket!

Jag är super nöjd för att äntligen kan man vara ute och leka i snön men lille Hampus, han fick ju en pulka av sin "pappa" i julklapp och han vart så glad men vi har ju inte kunnat använt den något efter som det har kommit snö men det har försvunnit samma dag eller på morgon när man vaknat. det var någon dag innan nyår de kom snö på kvällen och då passade jag på att springa ut en sväng med honom.


Men nu under dom här senaste dagarna har jag och Hampus varit ute minst 2 gånger per dag och det är ju så himla mysigt och han älskar snö!

Vi har i 2 dagar bakat och städat hemma efter som att på söndag är de kalas för Hampus!!

Tänk att han redan blir 1 år!

Jag är så lyckligt lottad att få vara mamma till Hampus, han är verkligen världens snällaste lilla unge,!! Dom senaste dagarna har han vekt mig lite lätt och sen har han gått ner ifrån sängen sedan gått till sitt rum för att leka, och jag blir så lycklig men ändå ledsen för jag inser verkligen hur stor han verkligen börjar bli. Nu på måndag den 22:a januari börjar min lilla kille på sin första inskolnings dag på dagis och hur gick de till det var ju inte alls länge sen jag hade han på mitt bröst och fick se han för fösta gången? Hur gick de till att min lilla älskade kille på några dagar gammal redan är 1 år? Det är absolut kul efter detta år som mamma ledig och jag har ju sätt all utveckling som han har gjort och saker han lär sig och vad han börjar förstå.

Nu i kväll ska vi ta en promenad och sen beställa pizza (Hampus får så klart barnmat) och tror att jag ska baka något, kanske chokladbollar eller något annat samarit.

Hoppas alla haft en bra vecka

kram på er!


Gillar

Kommentarer