Bordercollie/Collie

HEJ! nu va det ett bra tag sen ja ens loggade in är på min blogg, och jag vet att alla mina senaste inlägg har ja slutat eller börjat med o skriva "nu ska jag bli bättre på att uppdatera er" men de har ju gått åt helvete om man får säga så haha!

Men nu vill jag iallafall presentera våran alldeles egna lilla valp som just nu bara är 10 veckor och världens sötaste tjej.


Här har vi Chloe! En liten bordercollie/collie blandning, som föddes den 21:a december ungefär 04:45 på morgonen, och hon va den första lilla skiten som tittade ut, det här har varit planerat länge, att vi skulle få hem henne, men jag hade vissa drömmar och även en önskan om att hon skulle ha 2 olika färger på ögonen, och de fick hon! alltså hon är min dröm hund och de bästa av allt är att min förra hund som ja lånade en längre period är morbror till henne.

Denna lilla tjej ska vara våran familjemedlem samtidigt min träningskompis, men just nu har ja inga riktiga planer på vad vi ska göra, det får vi ta tag i när hon är gammal nog, nu har ja bara planer på att gå valp kurs men henne. Både hon och jag behöver det, och ja ser de som ett bra steg i livet och lite hjälp på traven för att få¨en bra hund.

hoppas ni vill se mer av denna lilla vilda tjejen,

ha en super bra fredag <333Gillar

Kommentarer