Dagarna bara flyger förbi här i Sydney och jag känner att jag älskar denna stad mer och mer för var dag. Igår flyttade vi till Bounce, Surry Hills för en vecka, men saknar redan Bondi. Hostelet här är dock hur fräscht och fint som helst, men inte lika mysigt och familjärt som Bondi Backpackers. Men det handlar om en vecka, på tisdag är vi tillbaka i vårt älskade Bondi igen.

Mycket positivt har hänt på senaste. Idag skrev vi kontrakt för vår alldeles egna lägenhet mitt på Bondi Beach! Är så glad och kan inte sluta längta till den 18e december då vi får nycklarna. Vi har också bokat vår resa längs Östkusten i April. Vi kommer att åka buss från Sydney upp till Cairns under loppet av en månad med massa sevärda stopp på vägen. Är verkligen taggad på allt som händer framöver och känner att jag hamnat rätt. För en månad sen var jag livrädd och orolig över att åka ensam till andra sidan jorden, idag är det bland det bästa som hänt mig.

Här kommer lite bilder från när jag och Amanda turistade i Darling Harbour här om kvällen samt gårdagens fantastiska lunch i Surry Hills.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Love at first sight, Bondi.
Två dagar har gått. Två helt fantastiska dagar kantade av glädje och lycka. Jag trivs verkligen här och har redan fått vänner för livet. Är så glad att jag övervann min rädsla och åkte iväg ensam till andra sidan jorden.

Gårdagen bestod av beach-häng och utgång med Melissa och Sam. Idag har vi ätit pizza och sovit bort halva dagen och nu väntar movie night på vårt hostel. Morgondagens planer är Bondi Junction för shopping (även om jag inte borde), men jag känner verkligen för något nytt och det lovas regn imorgon så stranden känns inte aktuellt.

Det är svårt att beskriva känslan av att vakna och ha Bondi Beach utanför dörren, så jag låter bilderna tala för sig.Hanna

Likes

Comments

Om tio dagar lyfter p​lanet. Planet som ska ta mig till andra sidan jorden, Australien. Jag har försökt att sätta ord på mina känslor kring detta, men det är omöjligt. Ena stunden är jag nervös och pirrig, nästa stund är jag glad och lättad. Med bara mig själv som sällskap och en 70 liters backpack säger jag farväl till trygga lilla Åland den 23 oktober 2017 på obestämd tid. 
Men det jag vet är att jag behöver en förändring, något nytt och utmanande i mitt liv och jag tror att det här kommer att vara precis det.

Stay tuned, för här ska ni få läsa om min vardag 15 492 km hemifrån!

Hanna​​

Likes

Comments