Ahh vad jag lägrar efter sommarn, tänk varma oplanerade dagar! Sola och bli brun, åka båt, äta glass, festivaler och allt som hör där till 😍

Detta kommande sommarlov blir ju faktiskt mitt sista... Känns ju sådär🙄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ANDRA INLÄGGET IDAG, amaz!!!
(som Lovisa skulle sagt) ;-)

På idrottslektionen idag så åkte vi långfärdsskridskor, vilket var väldigt kul! En timme kämpade vi på. Var lika gullig som på bilden när jag gled fram på Storsjön!

Efter skolan ska jag plugga :-/ men med lite mörk choklad kan det ju gå det med!! eller jaja ( 47% kanske inte är mörk ) MEN den är SÅ GOD!!! Lindt caramel with a touch of sea salt, TIPS TIPS TIPS!!!

Likes

Comments

Häääj!
En totalt ointressant svenska lektion resulterar i blogg inlägg número dos, KUL VA? Tänkte berätta lite mer om mig själv, mi llamo Olivia Tara Jansson tengo... NÄRÅ ;-) Olivia Tara Jansson, sjutton vintrar gammal.. Går andra året på ekonomiprogrammet, Wargentin :-)
När jag inte är i skolan så umgås jag mycket med min tidigare nämnda pv - Dennis<3 och mina underbara vänner, kärlek till dom.

Nu är lektionen slut, och därmed även detta inlägg! Ma höres! Pussen

Likes

Comments

Hejsan!

ATM så fick jag precis frågan om jag ville träna av Dennis ( min pv ) men kände mer ehh nej lilla gubben, jag har viktigare saker att göra än så, jag ska starta blogg! Nu en sisådär en halvtimme senare kommer en nöjd Dennis och säger "jag joggade 31 minuter", kul för honom, men någon blogg har han minsann inte :P


Likes

Comments