Nu har jag haft min registrering och sitter på ett pågatåg hem till Kristianstad! Det myllrade av människor så min kropp orkade inte riktigt med att stanna i Malmö sen börjar min mage cpa nu på tåget så jag är glad jag åkte hem. Så nu ska jag bara ta det lugnt, äta lunch och ringa mamma för att kolla med adressändring.Massa bra ha saker för åren som lärarstudent men även när jag är färdigutbildad 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har nu packat nästan alla kläder jag vill ha med mig från mamma. Har fortfarande berget hos pappa att packa men det sker imorgon! Hos pappa ska jag även packa porslin. Det närmar sig med stormsteg. Imorgon packas det sista och bilen. På fredag avgår bilen tidigt mot Kristianstad!


Likes

Comments

Snart har hela sommaren gått och här har det ekat tomt från min sida och på fredag flyttar jag! 

Denna sommar har jag helt enkelt prioriterat annat än bloggen, både denna blogg och min helt egna blogg! 

Det är i alla fall massor som hänt denna sommar, jag har exempelvis träffat världens underbaraste pojkvän, jag har åkt massor av lastbil, jag har funderat massor, jag har hunnit med tre resor till Stockholm. jag har träffat släkt från Östersund och jag har fått beskedet om högskolan och såklart massor av annat! 

Stockholms resorna har alla varit tillsammans med Simon och fler kommer det bli då han flyttade dit i Söndags, åh vad jag kommer sakna dig! 

Ja här fick ni en liten uppdatering om vad som hänt denna sommar, jag var tvungen att ta en paus från allt och försöka hitta tillbaka till mig själv igen och den glada Louise jag egentligen är! 

Och ja vi får helt enkelt se om jag är tillbaka här igen eller om vi kommer välja att lägga bloggen på is då vi från och med fredag kommer bo tillsammans så det blir nog inte så kul att läsa om vår vardag då, men jag kommer fortfarande ha kvar min egna blogg och försöka uppdatera den så flitigt jag kan! Men självklart hör jag och Karin av oss om vad som kommer hända med denna blogg framöver! 

Likes

Comments

Jag och Louise fick svar från antagning.se idag för andra urvalet och VI BÅDA KOM IN PÅ HÖGSKOLA 😃😃😃😃 Det känns helt fantastiskt dessutom så ska jag tatuera mig imorgon 😉


Likes

Comments

Kanske lite.

Jag har nämligen bestämt mig för att läsa igenom En vardag för arton 😱 Mitt dokument är på 424 sidor och Louise är värre. Haha ser inte framemot när det ska ha sig en riktig genomkörare 😂 Men vi har faktiskt mindre än en månad kvar på del 1 så det är ju najs i alla fall! 😊


Likes

Comments

Vi sitter och skapar bokomslag till vår bok En vardag för arton 😃


Likes

Comments

På fredag smäller det!


Likes

Comments