​Så här blev slutresultatet av mitt konstprojekt. Efter två timmars limmande är jag äntligen färdig! Jag blev väldigt nöjd tillslut och jag tycker att min bild har ett väldigt bra budskap // Emilia 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Syftet med mitt verk är att sätta stopp för rasismen. Att få människor att förstå att ALLA människor är lika värda och ska behandlas på samma sätt oavsett vart man kommer ifrån eller vilken hudfärg man har. Det är insidan som betyder och spelar någon roll. Jag vill att alla människor ska tänka till och öppna sina ögon för det är i år 2016 som vi lever i. Om vi hjälps åt tillsammans så blir det lättare.


Likes

Comments

​Mitt projekt ska sättas upp på Stureplan i Stockholm så att den kan nå ut till många människor. Stureplan är ett bra alternativ då platsen ligger i huvudstaden. Platsen är baserad på denna youtubevideo som heter "Stureplan vs Rinkeby (Socialt Experiement) 

Likes

Comments

Idag startade jag upp mitt konstprojekt. Det tog ett tag innan jag kom på vad jag skulle göra, men efter ett snack med mamma kom jag fram till vad mitt konstprojekt skulle handla om.

Under dagens lektion har jag gjort en mindmap och startat upp en idé över hur jag ska göra mitt projekt. Jag är nöjd över min idé och jag tycker verkligen att den har ett bra syfte. Det tog ett tag för mig att komma på vad allt skulle handla om så det var nackdelen med dagens lektion.

Nästa pass ska jag fortsätta att förbättra min mindmap och sedan starta upp och börja med själva konsten.

​// Emilia

Likes

Comments