Header

Vakna vid 9 imorse. Gick in och väckte stumpan min sen gick vi ut till hundarna och rasta dem. Sitter nu i soffan och kollar på Ensam hemma. En av dem bästa julfilmerna som finns!
Får se vad dagen har att erbjuda.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ligger i sängen nu med en fruktansvärt migrän.. Kom bara helt plötligt, bara small till. Är en tråkig vecka nu då hjärtat jobbar eftermiddag så vi ses knappt något. Vilket är dö trist. Men får glädje mig av att få spendera helgerna med han! ❤️

Var på bio i lördags med Cornelia och Eric, vi kollade på filmen Pan i 3D, hade dessutom hela biosalongen för oss själva. För att de ska vara en barnfilm var den riktigt bra faktiskt!

Längtar faktiskt ganska mycket tills helgen. Ska ha inflyttningsfest då på lördagen, halloween! Sen blir de vidare mot IP på halloween disco. Tror de kommer bli riktigt roligt! 😄👻👻

Likes

Comments

Lite fest bilder sen gårdagen! 👇🏼

Likes

Comments

Har hänt en hel del sen jag skrev sist.
Har brutit ett hundslagsmål mellan våra hundar, sluta med ett veterinär besök med minsta hunden. Fick sy vid örat min lilla tjej.
Har nästan blivit sambo med min underbara pojkvän, nu fattas bara jobb sen kan vi kalla oss sambos på riktigt!
Varit ganska mycket födelsedagar här och var, både inom familjen och i umgänget.
I fredags tog vi bort vår älskade katt pettsson, pågrund av åldern. Satt med han hela tiden tills han hade somnat in, var otroligt jobbigt men vi var tvungen.

I helgen har de varit barnkalas och födelsedagsfest. Så man är ju inte så himla pigg idag. Men nu ligger jag i sängen och ska sova snart. Blir att kliva upp tidigt imorgon för ska på jobbintervju också ska jag på HC och ta bort stygnen i örat. Tog bort en broskknöl från örat i måndags, så får hoppas allt ser bra och normalt ut nu.

Gör ett till inlägg efter detta med en bildbomb på allt som hänt!

Likes

Comments