Header

Gud vad helgen har gått fort!
I fredags åkte jag lastbil med Therese, var riktigt roligt. På kvällen var jag och Eric bara hemma, gjorde inte så mycket.
Lördagen var de en lugn dag och sen på kvällen var vi på takläggarfest/byafest.
Söndagen var de en slapp dag, köpte pizza å bara myste!

Just nu ligger jag och glåmar på film. Finns inte så mycket annat att göra. Vill ha ett jobb nu! Så less på att vara arbetslös!
Senare ikväll ska jag nog vara med Jennifer, sen ikväll börjar Paradise Hotel! 🙌🏽

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket, tagit de lugnt och kollat på film typ. Igår kväll skrev jag mitt CV och personliga brev så idag skicka jag iväg dem till två olika jobb, sen imorgon blir de att skicka iväg till fler!

Åker ner på byn om ett tag och är med Lizzie då, förmodligen meffen också!

Likes

Comments

Igår var jag med Lizzie, hon kom hem till Eric först så gjorde vi tre hemma gjord pizza! Gud så god den va, sen kollade vi på idol. Åkte ut på byn en kväll och sen åkte vi till meffen. Kom hem till Eric vid 11 på kvällen och då gick vi direkt och la oss.
Klockan ringde strax innan sex imorse för Eric skulle upp och jobba, äntligen har mitt hjärta fått ett jobb! Så glad för hans skull. 👌🏼
Jag somnade om vid åtta sen vakna jag igen vid halv elva. Åkte och luncha med mamma på pingstkyrkan sen efter de åkte jag till Lizzie och hjälpte henne att måla tak. När vi blev klar med de åkte vi hem till meffen och Lizzie fick sina naglar fixade. Imorgon kanske meffen fixar mina naglar. Kollade på Cornelias ridning och årets sista crusing innan jag åkte hem.
Nu sitter jag i soffan och ska snart gå å duscha sen ska jag sova!

Likes

Comments

Dagen har varit lugn, bara myst med älsklingen. Vid 4 åkte jag, Eric och Cornelia till frostkilen igen och badade osv. Kom hem vid 7 igen och då blev de käk, Ann hade lagat pannkaka! Blev att vi åkte ner på byn sen och handla lite, åkte även till Erics mamma och blev där till strax efter 10. Nu ligger jag i sängen helt själv synd nog!

Äntligen börjar planerna gå som de ska och förhoppningsvis inom en snar framtid blir allt som de är planerat. Men dem planerna tar jag senare, utfall de skulle köra ihop sig! 😏

Likes

Comments

Avslutet på denna helg kunde inte bli bättre!
Vakna vid 11-12 idag men låg ändå kvar och myste lite med älskling. Vid halv 2 ungefär drog vi väg till frostkilen med Max, Ida, Cornelia och Elina. Var där ca en och halv timme sen var vi tvungen att åka då Idas buss hem till Falun gick vid halv 5.
När vi kom hem laga vi tacos och nu sitter vi i soffan, ska snart duscha sen blir de att mysa ner i sängen till Sagan om ringen!

Likes

Comments

Allt gick bra på sjukhuset idag. Doktorn hitta inget fel som tur var, men dem skulle enda skicka en remiss så älskling ska få en magnetröntgen..
Efter vi var på sjukhuset åkte vi till min mormor i Arbrå och hälsade på. Var jätte roligt då de var över ett års sen jag träffade dem.
När vi kom tillbaka till Edsbyn igen åkte vi direkt till Grängsbo och bada då de var så himla varmt ute, när vi kom tillbaka blev de surströmming hos hjärtats mamma. Jag gick grillad kyckling då jag inte tycker om de 😏 Blev en väldigt mysig kväll!
Avslutade hela kvällen med att hälsa på Lizzie och Henke som hade fest, men stannade inte där så länge.
Kom hem vid elva tiden och då blev de film med Ann och pappa.

Likes

Comments

Blev en tidig morgon idag. Klev upp vid sju och strax innan åtta åkte jag och älskling till Bollnäs på akutmottagningen. Sitter just nu i väntrummet och väntar på att få komma in till en läkare. Så vi får hoppas allt ser bra ut för min älskling! ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Dem senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Har mest legat vid poolen och solat. Finns ju inte så mycket att göra just nu för tillfället. Men hoppas snart att de dyker upp nå jobb!

Idag har jag som sagt legat vid poolen nästan hela dagen. Åkte ner till Edsbyn vid ungefär 5 och åt middag med älsklingen som hade lagat köttfärssås och pasta. Senare kom Lizzie och vi följde med Therese och bada hennes hund, sen åkte vi bara runt i bilen och snacka lite skit. Efter ett tag blev jag och Lizzie själv så gick upp en sväng till Eric sen gick vi en vända på byn.
Har precis lagt mig i sängen och älsklingen kom hem nyss, nu blir de godis och film innan vi ska sova!

Likes

Comments

Sitter i soffan hos Eric nu och har precis käkat lite. Blev att vi köpte mat från pizzerian, brukar alltså va godast såhär dagen efter. Kom hem vi 2 inatt tror jag, lagade lite nudlar och sen somna vi båda två på stört!

Har lite ångset nu. Alla börjar skolan eller börjar jobba och här sitter man själv, arbetslös! Hoppas jag hittar något snart för att inte ha något å göra dag in och dag ut kommer jag inte orka med.

Likes

Comments

Ikväll de blev fest för Filip. Han fyllde 21 i torsdags så Sara fixade iordning en liten överrasknings fest för han!

Likes

Comments