Header

Sitter inne på samhällslektionen nu och får lunch  om en typ. Idag slutar jag ett och ska då springa in och köpa en present till julavslutning som vi har på svenska lektionen imorgon. Sen tar jag bussen och då blir det julbak till avslutningen och kika på filmen Ensam Hemma. 😊 Sen vet jag inte riktigt vad som händer, men blir väl att slappa och mysa framför tv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 Hittade en artikel på expressen alldeles nyss, Orgasmen - 10 skäl till att unna dig själv 😘

1. Orgasmen kan bota din huvudvärk.

2. Det kan också bota annan smärta som exempelvis mensvärk. En orgasm frigör hormonet oxytocin som ger en ström av endorfiner i kroppen som i sin tur kan lätta på flera spänningar.

3. Eftersom du inte behöver en partner. Du kan göra jobbet själv, och kanske till och med bättre.

4. Se orgasmen som en multivitamin: en till två gånger i veckan boostar ditt immunsystem. Så sätt i gång nu, det är influensatid!

5. En orgasm leder ofta till ett härligt eftersnack om ni är två. Forskning visar att kvinnor som just haft en orgasm ofta beskriver sin partner med flera superlativ.

6. Eftersom du ändå vaknade innan klockan ringde, passa på att njuta. En morgonorgasm håller dig pigg och alert hela dagen enligt experter.

7. Det är toppen för din menscykel. Forskning visar att kvinnor som har sex minst en gång i veckan har en mer regelbunden menstruation.

8. Bara för att du just nu har din mens. Klitoris är då ungefär 20 procent större och mycket känsligare vilket kan intensifiera orgasmen betydligt. Dumt att missa det tillfället, inte sant?

9. Du ser yngre ut. Enligt en studie kan kvinnor som har sex fyra gånger i veckan se 10 år yngre ut. Det skadar inte att testa.

10. Bara för att du kan! Sluta fejka den, testa nya ställningar i stället för att hitta den ultimata orgasmen.


Likes

Comments

 Vart ett bra tag sen jag blogga nu. Har hänt väldigt mycket sen dess men mår hur bra som helst! Har bra folk omkring mig och bara njuter Sitter i skolan nu med Linn, har håltimme men börjar om ca en halv timme. Har sista lektionen då sen blir det hem och packa å vänta tills Ann kommer och hämtar mig sen bär det av till skogen igen. Har varit hos mamma i helgen, i fredags var jag på bandy och kolla på Edsbyn - Villa men det slutade inte så bra. Nästa bandy match blir på annandagen, Edsbyn - Bollnäs. I lördags var jag och fira farmor som har fyllt år sen drog jag och spendera resten av dagen med Jennifer. Drog till Robert och Sebbe senare och spela kort och kolla på film. Hade en trevlig kväll. På söndagen åkte jag till Söderhamn en sväng och sen blev det film hos en vän!

Lite bilder sen sist.


Likes

Comments