Header

Mamma klickade hem denna röda topp för ett tag sen och även en svart! 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter i skolan och har håltimme nu, börjar kl 2 och då har jag utvecklingssamtal -.- Idag åker jag till pappa igen efter en helg spenderad hemma hos mamma. Var ute på byn i fredags med Elin och Hanna sen när Elin drog hem åkte jag och Hanna lite bil med Skog och Rikard. På lördag var jag i Bollnäs en sväng annars låg jag bara hemma i soffan typ, färgade håret på Moa och på kvällen blev det jobb på Bonden. Under söndagen blev det bara att ligga i soffan och sova typ. Kollade på True Blood hela dagen typ, var och handlade en sväng också men annars gjorde jag inget speciellt.
Likes

Comments

Sen i vintras har jag haft nästan fem olika hårfärger, från brunt till orange, sen mellan blond och sen ännu blondare, testa att ha rosa i för nån vecka och nu är jag svart hårigt

bilderna hamna i olika ordning men men 😉Likes

Comments

Sitter i sängen nu och ska snart byta om å krypa ner. Helgen har varit full späckad med massa saker. Har varit på Voxna Kanot & Camping nästan hela helgen, har föreläsningar om hundar med mycket bra och nödvändig information. Fick prova på att köra kickbike med hundarna och idag tävla vi med den, jag och Fay hade bäst tid på första varvet av dem som körde med kickbiken, men sen orka inte Fay nå mer så hon gav upp efter första och vi skulle köra två varv, haha.
Igår var jag hos Jennifer på kvällen, vid halv 8 skickar Widell och säger att vi ska komma ner om 30 minuter till Bonden för att jobba, den var för lite personal så Jennifer och jag hoppade in och hjälpte till med servering och att stå i garderoben. Gick och la mig efter tre och skulle upp halv 8, så jag har varit skapligt med död idag!

Nu ska jag lägga mig och kolla på film och snart ringa Jennifer, imorgon ska jag äntligen slippa sova själv och det kan behövas en sovkompis just nu, natti!

Likes

Comments

Sitter i skolan nu och ska snart läsa ur Svenska boken, Möss och Människor. Är sjukt trött idag, känna som denna dag kommer bli extremt jobbigt! 😔
Var till Bollnäs igår med Jennifer, drog till Krokanen direkt vi kom dit och käka lite Räkmacka och gofika, sen hann jag inte göra så mycket mer för skulle övningsköra vid fem. Körde en timme och träna på olika parkeringssätt och fickparkering. Gick jätte bra och jag var nöjd med körningen. Kom tillbaka till byn strax efter sju, så gick hem till Jennifer då och sen kom Ann och hämta mig vid halv åtta. Duscha och gjorde mig klar direkt och efter Bonde Söker Fru gick jag ut i stugan och la mig.

Mitt liv går upp och ned hela tiden, känns som jag inte riktigt hinner med någonting längre. Allt är bara kaos och saker man säger till nån går in i ena örat och ut i det andra. Det enda jag vill är att allt blir bra igen också tycker jag att du ska tänka dig in i min situation istället för att slänga ut dig massa saker när du inte vet nå hur det känns och sluta göra som du gör, för ingen vill vara i mina skor just nu..

Likes

Comments

Sitter i skolan nu och väntar på att Jennifer ska sluta så att vi kan gå och käka. Idag blir det hem direkt efter skolan och övningsköra, sen tror jag att jag åker på KU en sväng annars blir det hemma och plugga körkortet då jag har körlektion imorgon. 

Helgen som var blev helt kung och kaos. Var den bästa kvällen på länge och det kommer bli en till snart nog hoppas jag. Var med Hanna hela helgen och vi hade det hur härligt som helst. Fredag mys med min familj och sen åkte vi lite fin bil med Mikaela, lördagen drog vi till Rättvik med Edvin och Jennifer sen på kvällen drog vi en stor sup och på söndagen blev det bakis häng hemma i Hannas säng med fyllekäk, mums! laughLikes

Comments

Sitter på lektion nu, företgas ekonomi och ska snart byta klass rum och ha sista lektionen, internationell ekonomi sen är det slut för dagen! laugh Veckan har gått super fort och det har varit skit positivt då jag ska ha så jävla kööng imorgon med dem bästa! 
Idag efter skolan sticker jag till Hanna och fixar lite saker tills imorgon sen blir det hem och mysa med familjen och hoppas resten av dag och kvällen gå fort. Imorgon blir det upp tidigt tror jag och åka till Rättviks marknaden med Hanna, Jennifer och Edvin sen när vi kommer hem blir det att åka hem till Hanna och fixa en massa till fäst! 
Vad jag vet just nu är det jag, Hanna, Jennifer, August och Öst som ska dricka, Edvin kanske skulle med också men kul ska vi då ha även fast vi är så få! laugh

jag ska må såhär på söndagen broken heart


Lite bilder från veckan.
Likes

Comments