Header

Sitter i skolan nu och väntar på att första lektionen ska börja å den börjar halv tolv. 
Blev ingen solning igår efter skolan, var med Emil istället. Vi åkte runt i bilen å sen följde jag med han å käka på bolaget. Tog inte halv 3 bussen utan han skjutsa hem mig istället sen stanna han en stund. Han åkte väl hem vid halv 4 å sen han åkte hem låg jag i sängen typ hela tiden. Var ut å gick en sväng, sen tog jag en tur med hundarna. 

Kollade på Idol när det börja sen gick jag ut i stugan och kolla på Sunes Sommar. Somna ganska snabbt men vakna flera ggr inatt igen, att det aldrig kan ta slut. Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter i skolan nu och börjar inte fören halv 10. Fick reda på det igår kväll att Svenska lektionen blev inställd idag så här sitter jag helt for ever alone.. Somna ganska snabbt igår, men sov dåligt hela natten. Vaknade titt som tätt och hade svårt att somna om. Jag hoppas det går över, var länge sen jag sov bra nu. 

Idag slutar jag ett och får sitta å vänta på bussen till halv 3. Får se vad jag ska göra under den tiden, blir nog att gå å solen en sväng iallafall. Sen blir det hem till hundarna å leka lite med dem, har även tänk ut å springa en sväng. Skulle vara skönt, ut och springa i skogen med musik i öronen och rensa skallen.. Likes

Comments

Ligger i sängen nu och ska snart knäppa igång en film, fast hinner nog somna förre skulle jag tro. Idag har jag inte gjort så mycket, gick till Emil imorse och inväntade skolan som började kvart över 9. Hade bara 3 lektioner och slutade i skapligt bra tid, kvart över 2. Då gick jag å Nina till Linneas och fick med mig två par jeans därifrån, ett par svarata och ett par demiblå kan man säga. 

Ann hämtade upp mig påvägen hem så jag slapp åka buss hem och sen jag kom hem har jag inte gjort någonting. Det vanliga, legat i sängen å soffan, kollat på Idol och nu ligger jag här i sängen igen.

GODNATT.

Likes

Comments

Sitter hemma i sängen nu och funderar på att ta och städa stugan lite. Första dagen i skolan efter helgen, kändes jobbigt att gå upp men dagen var inte så farlig ändå. Gick på Linnéas efter skolan å kollade på lite kläder, la undan ett par jeans som jag ska iväg och hämta imorgon. Tror nog att jag köper en stickad tröja på samma gång. Men får se vad som händer. 


Jag vill känna din kropp emot mig, höra pulsen slå, din mun tät emot min, hjärtat snabbar på

Likes

Comments

Ligger i sängen nu och ska sova, för klockan ringer 05.55 imorgon. Helgen har gått jätte fort, önskar den var nån dag till. 
Igår var jag iaf med Jennifer och det var meningen att vi skulle festa, men sen blev det inte så. Satt hemma hos henne hela kvällen och prata som vi alltid brukar göra, drack nån cider till det, sen vid 2 eller efter 2 skjutsa Emil hem mig. 

Idag har jag inte gjort någonting, absolut ingenting. Bara legat i sängen hela dagen, var ner på byn å käka vid 6 tiden å sen när vi kom hem kolla jag på tv och nu ligger jag här igen och ska snart sova. 
 Likes

Comments

Sitter nu i sängen och lyssnar på musik med Amanda. Har inte gjort nå mycket sen jag kom hem bara suttit i sängen å kolla på film typ. Ikväll händer det väl inte så mycket, bara vara hemma och kolla på film tror jag. Men imorgon ska jag å Jennifer festa! laugh


jag orkar inte spela i ditt spel något mer, du får antingen ta hela mig eller ingenting.

Likes

Comments

Sitter i skolan nu och väntar tills kl ska bli 10. Hade sovmorgon idag eftersom att våra inviduellaval inte har börjat än utan dem börjar nästa vecka så åkte med pappa ner till 9. Hoppas på att det kommer bli en lugn dag men vi slutar ganska sent så det är lite tråkigt, menmen. Vad gör man annars efter skolan då, ingenting typ så det gör inte så mycket. 

Somna ganska fort igår, men hade svårt att sova hela natten. Tankarna far runt och det är massa funderingar och drömmar. Men hoppas det blir lättare att sova snart, blir så trött under skolan och orkar inte med lektionerna nästan..Likes

Comments

Ligger i sängen nu efter en skapligt bra dag. Vaknade inte med världens bästa humör. Dag var rätt så okej, slutade halv 3 så gick till Nina då och var med henne tills bussen skulle komma, men såklart missar jag ju buss fan så pappa fick komma ner och hämta mig. Har inte gjort någonting annat än att bara degat hemma, som vanligt.. Somnade i soffan inne så är ganska trött nu, kanske bäst att sova på en gång nudå så man inte blir uppe så sent som alla andra kvällar. 

När jag var hos Nina idag iallafall, så kollade vi på mobiler. Funderar på att köpa en ny mobil för lönen som vi får på tisdag, men vet inte än eftersom vi inte får studiebidraget förns 30 september.. Men om det blir att köpa en så lutar det mest mot Experia Z men funderar också på en Iphone 5. Har lite besluts ångets, så vi får se hur det slutar.

Ska kolla på film nu och försöka sova hade jag tänkt, sista dagen imorgon och vi går till 3 -.-'

Likes

Comments

Sitter i skolan nu och har varit här i säkert 45 minuter snart, börjar inte fören kvart över 9 så just nu sitter jag själv och väntar på att Nina ska sluta så jag slipper det. Hon och jag går ju i samma klass men eftersom det finns olika inriktningar så blir det att hon har andra lektioner också än vad jag har. 

Idag vet jag inte vad som händer, skolan till halv 3 sen blir det väl att vänta på bussen som går vid halv 5. Blir troligen hem och sova en sväng för gick inte så bra inatt. Drömde konstiga drömmar och vaknade kall svettig efter bara nån timme efter det att jag har somnar. Får hoppas jag får bättre sömn inatt.Sant, men är det verkligen värt det ibland ?

Likes

Comments

Ligger i sängen nu med tända ljus å lite mys, det enda som saknas nu är dig här bredvid mig. Då hade kvällen varit underbar. 

Första dagen i skolan gick faktiskt skit bra, schemat såg bra ut tycker jag och det var inte nå farligt långa dagar alls. Gick på Pelles efter skolan med Linn och käka glass och snacka lite å sånt där. Var riktigt trevligt faktiskt, sist vi gjorde något själv var väl i 5:an - 6:an typ, haha.. Efter det var jag med Jennifer tills bussen kom och hemma har jag bara legat å degat i soffan som jag brukar göra. 

Ska knäppa igång en film nu och bara ha det bra. 


imorse, ångesten som kom när man vänta på bussen -.-


Likes

Comments