Header

Sitter i sängen just nu och funderar på om jag ska kolla om nån vill hitta på något. Har så grymt tråkigt..
Idag har jag inte gjort så mycket, körde ner på byn och handla lite sen hem. Cykla till Tova och var med henne en sväng. Vi satt å prata om allt som hade hänt och så, var riktigt skönt.. 

När jag kom hem gjorde jag inget, la mig i soffan och somna sen när dem väckte mig åkte vi till farmors lägenhet och börja städa ur den. Var där i två timmar och har inte ens gjort köket än, haha.. Kommer ta lång tid det där. 

Får se vad kvällen har att erbjuda, får hoppas på nå bra efter allt som har hänt!


gammal bild

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ligger i sängen nu och lyssnar på lite "barn-musik", som låtarna från pippi långstrump och rasmus på luffen, haha.

Känns så skönt, för denna vecka jobbar jag ingenting. Sommarjobbet är helt slut nu och nu är det dryga 3 veckor tills skolan börjar.. USCH

I morgon vet jag inte vad som händer, ska nog åka och bada med Jennifer tror jag annars blir det väl å bara ta det lugnt. På onsdag åker jag och Jennifer från byn kl 2 och börjar vår "lilla" resa till Gävle. Gyllene Tider börjar halv 8 tror jag och håller på till 11. Sover kvar hos Jennifer till på torsdag då och sen tror jag att vi ska till Rättvik på torsdag.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, så avrundar här. Hejdå! winkLikes

Comments

Hörde "When I was your man" på radion idag och tänkte ba " men vafan, låten stämmer ju in på hur det jag känner nu " som t.ex. det där dem sjunger.

-Our song on the radio, but it don't sound the same
When our friends talk about you all that it does is tear me down
Cause my heart breaks a little when i hear your name 

Men sen under dagen har jag funderat, visst känslorna i hjärnan stämmer det in på men inte känslorna i hjärtat (vad jag vet nu.) Tänkte på allt vi sa i helgen och så men det förändrade ingenting varken från min eller din sida vad jag har fattat det som. Jag känner att du inte är värd mina känslor som finns nu, dem känslorna ska jag dela med någon annan som verkligen är värd det. 

Shit, vilket depp inlägg.. Men ibland måste man få skriva av sig och det behövde jag ikväll. Alla mina tankar finns såklart inte här men någonstans finns dem. Jag kommer säkert ångra allt om en timmer eller nå och ta bort inlägget, men då får det vara så.. 

 


Likes

Comments

Dag 2 var väl bättre än dag 1, men det kunde ha blivit så mycket roligare.. Detta var nog den sämsta persmässa jag har gått på. Efter den här helgen vill jag bara spy av tanken över allt, speciellt en sak.. USCH!

Den här dagen har i alla fall varit bra tycker jag, förutom baksmällan då. Den hade man helst velat slippa. 
Låg i sängen till kl 3 ungefär sen kom jennifer och vi åkte ner på byn, gick och kolla vid hembygdsgården vad dem hade där och sånt, sen drog vi till Pelles och käka kycklingspet, mums! Gick hem till Jennifer sen och satt där ett tag sen åkte vi hem till mig. Har inte gjort så mycket sen dess, kolla på den nyaste Wallander och den var helt okej tycker jag. 

Nu ligger jag i sängen och ska kolla på 90210 sen imorgon får jag se vad som händer. smiley

Blir äcklad av att bara ens tänka på dig.. 

Likes

Comments

Persmässan dag 1 är det ingenting och prata om. Betala inte in mig eller någonting, var utanför hela tiden. Nu idag var det ovärt det och jag hoppas dag 2 blir mycket bättre! Hade klänningen jag la ut, men kunde lika gärna haft mjukis byxer och en hood som ändå bara satt hela tiden wink

Ikväll blir vi kanske här hemma eller hos Nina, vi vet inte än. Men får hoppas att kvällen har mer att erbjuda än vad det hade igår....

Likes

Comments

Sitter hemma i soffan nu och ska snart kliva in i duschen tänkte jag och börja fixa lite inför kvällens festligheter. Drar till Nina till sex och har lite för krök där med underbart folk, sen efter en timme eller två drar nog vi ut till parken och sitter där, får hoppas att vädret tillåter det då. Var strålande sol imorse, näsan 30 grader. Nina och jag låg och sola å så, sen hinner jag bara komma hem vid 2 så börjar det ös regna och åska, mysigt det också men inte när man ska festa. 

Igår var det crusing på byn, jobbade åtta timmar då så jag var ledig idag. Var på crusingen med en av tanterna och sen gick jag tillbaka med hon till åtta. Åkte hem och bytte kläder då sen ut på byn igen. Var med Jennifer å Lizzie en sväng sen gick jag å Jennifer hem till henne, var där i nån timme sen hamnade jag på raggen å träffa folket där och innan det var färdigt hamnade jag hemma hos Stefan. Hade iaf en trevlig kväll och denna kväll hoppas jag kommer bli dubbelt så bra! laugh

Blir nog att inviga denna klänning ikväll! Likes

Comments

Blev inget inlägg igår hade inte tid. Åkte och fiska nästan direkt när vi kom hem, var borta i 2-3 timmar och fick lite små abborrar.
Idag åkte vi hemifrån ganska tidigt till Elin och Krister för att tillbringa natten där. Dem bor några mil utanför Söderhamn. Har inte gjort så mycket, dem bjöd på vikinga mat och sen har vi varit och kollat på alla deras djur. Dem har, 12 hundra, typ 10 får, några kaniner och 4-5 kaninungar, hönor och en tupp, två eller tre katter, några stycken ödlor å kackerlackor och ungefär 100 små möss i olika raser. Tror jag fick med alla djur nu så dem har mycket att stå i kan jag säga. Dem bor på ett väldigt mysigt ställe och hundarna är alldeles underbara.
Just nu sitter jag och Cornelia och kollar på lite film, sen får vi se vad vi ska göra. Åker hem imorgon på eftermiddagen någon gång tror jag eller senare mot kvällen.
kan fortfarande inte ladda upp bild från mobilen så det kommer imorgon.

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra kväll. Nina, och Viktor åkte iväg och fixade hennes data så då gick jag till Joel och var där så länge, dem hämta mig vid 8 igen och då åkte vi hem för Filip och Sara kom. Vi spelade ett spel som dem hade med sig, riktigt roligt faktiskt. Ligger nu i soffan och kollar på full frys och ska snart sova. Imorgon blir det jobb igen, sista dagen för denna vecka sen är det bara en vecka kvar, skönt!
Kan inte lägga ut bilder från mobilen, så det blir bilder i inläggen från datan.

Likes

Comments

Sitter hos Nina nu, slutade för ungefär 20 minuter sen men fick gå lite tidigare än 2 idag. Har varit en lugn dag, varit ute i 2 timmar sammanlagt med samma tant idag, riktigt skönt.
Sover kvar hos Nina i natt och är med henne. :)

Likes

Comments

Nu stänger jag av allt för ikväll och lägger mig å sover. Ska upp halv 9 imorgon, sen blir det att jobba 4 timmar och sen vara med Nina. Sover där till på fredag sen blir det hem och träffa Ricky. smiley

Likes

Comments