Header

Har nu kollat på 6 hela avsmitt av Glee från säsong 1 sen typ 6 ikväll. Ska nu lägga mej, för är ass tröttt så lite sömn jag fick i natt så. 

  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dålig uppdatering sen igår men har inte haft någon ork med det. Har varit allmän trött och slö hela dagen, men beror inte på bakfylla sen festen igår. Har faktiskt aldrig varit bakfull, men riktigt full har jag varit, så jag dricker då fan inte för klent, ibland kanske..

Men igår var det iallafall fest och det var ju roligt vissa stunder, men synd att det sluta som det gjorde. Idag var jag och familjen till Bprlänge och handla lite. Handla lite kläder jag med, kommer bilder imorgon tror jag. 

Jaa, i morgon är det sista april och det betyder fest för min del, hoppas alla får en rolig kväll och hoppas jag får det med! Likes

Comments
Likes

Comments

 

Vakna halv 8 av att mamma kommer inte och frågar om jag har hört att det brunit/brinner på Öjollas. Jag flög nästan upp ur sängen och in i vardagsrummet. Kollar runt lite och sen vet vi att det tagit eld snett upp ifrån Lena och Jan (några släktingar till oss.) Dom bor längst ut mot vägen i mitten längan. Den som bodde i lägen heten var en tant som brukar vara med dubbel Erik och dom dära, hon hade alkohol problem som jag fattat det. Jan hade tydligen hjälp hon ut, hon fick branskaddor och fördes till sjukhus. 

Hela övre längan är helt sönder bränd och på den övre längan bor Simon och Liam Wikström som jag hoppas klarat sej utan någon ting. Försöker få tag i dom genom att ringa till farfar som är på Sant, Olofs där alla har samlats och hoppas på att dom ska vara där. Brevid Simon och Liam bor en klasskompis till mej, Kewin Lindblom och han vet jag är oskadd vilken tur är. 

Har precis varit och kollat, hela den övre längan är helt svart och har nästan brunnit ner till den andra. Men som tur är brinner det inte nu och dom som bor längst ner kanske har klarat sej men kan säkert få vatten skador. Än så länge som vi vet är att 3 stycken har fått rökskador och att 1 har fått brännskador.

Fick precis veta att Liam och Simon är oskadda! Gud var skönt att få veta det.. Och den som det börja brinna hos har förds till Uppsalas sjukhus i helikopter. Tydligen har vattnet åkt ända ner till källarn så hela skiten kommer förmodligen att bli vatten skadad .

Ett 40-tals boende fick evakueras, 28 lägenheter bränskadade varav 10-12 helt nerbrända.

Mitt hjärta finns hos er på öjollas! <3Likes

Comments

Sitter hos farmor och farfar nu, precis ätit. Dagen har varit chill, nationella prov i engelska uppsats. Gick skapligt bra tycker jag. Gick till Emil efter skolan och myssste lite. Har även fixat dricka tills i morgon och på måndag. Sjukt taggad är jag!
Ska nog ta och beje mej hemåt snart.


Likes

Comments

Var och hämta ut kläderna från HM idag på ica, fick munkjackan och jeansen. Även fast jag beställde den minsta storleken så satt dom inte bra.. Ska fan ta och beställa barn jeans härdanefter.. FYFAN!.. Har inte gjort så mycket idag bara slappa. Imorn är det sista dagen på denna vecka och i helgen väntas på festligheter för mej och min underbara vänner och pojkvän. Är sjukt tagga och sugen nu.. Hoppas du har fått dina pengar älskling? 

Älskar dej Emil Berglin!

 Likes

Comments

 : Glöm inte bort dej själv. Om din flickvän/pojkvän inte accepterar dej, kanske du ska leta efter någon som tycker om dej för den du är?

 : I en relation är man aldrig bara en person, man är två. Därför måste båda få utrymme att vara sej själva för att relationen ska vara bra. Tala med din partner om era förväntningar på förhållandet. Det är svårt att gissa sej till vad den andra vill. I en relation får man både ge och ta. Vad det innebär måste ni komma överens om. 

 : Ibland blir man sårad i en relation, man kanske förväntade sej mer än vad man fick. Det är alltid viktigast att känna efter vad man själv mår bra av. Och prata om sina förväntningar.

: Om du mår dåligt i en realtion, försök att prata med någon du känner förtroende för, kanske någon som är vuxen och som har varit med om samma sak som du. 

 : Var inte rädd för konflikter. Man kan inte tycka likadant hela tiden och det är bättre att prata om vad som inte stämmer än att inte säga något.
 

Likes

Comments

Sitter i skolan nu med Emma. Väntar på att Therese och dom ska på lunch så jag kan äta med dom. Hade håltimme idag efter tekniken i en timme sen på musiken skulle vi bara skriva en text sen fick vi sluta. Idag får jag se vad som händer, blir förmodligen att plugga lite.

 

En gammal bild på mej och Emma.

Likes

Comments