Resan med kidsen / uppdatering om magoperationen.

Har jysst kommit hem från en liten tripp till Vasa med barnen. Det blev en dag på tropiclandia och övernattning på hotell. Och oj vad dom var glada barnen. Dom simmade i 6 timmar! Vi kom till badet efter kl. 2 , och 8 på kvällen så for vi från badet. Så vi var hela dagen där. Skönt att få komma bårt från vardagen lite. Och bara njuta för stunden, att få glömma allt , och bara njuta och se barnen glada. Det är det bästa som finns. Det är förta gången jag gör något med barnen , att känna att jag har energi att göra något med dom. Och oj vilken härlig känsla. Jag känner att jag har mycket att ta igen med barnen , jag känner att jag har missat så mycket här tidigare när jag har varit så deprimerad. Så nu vill jag gottgöra dom. Jag vill att dom skall minnas roliga saker vi har gjort, vill att dom skall kunna tänka senare på barndomen och minnas det roliga vi har gjort. Och tacksam för att jag har fått såld å mycket saker på fb loppis , utan det skulle vi int kunna åka på resan.

Så jag sålde mycket av mina han kläder , men det tycker jag var värd , vi fick en fin stund tillsamman , och ett minne. Det betyder mera för mig. Kläder och saker kan man ju endå köpa i framtiden. Så det kan men inte tänka på.

Och annars så går det bra från min mag operation , har gått ner nu 23 kg. Och mår helt bra. Dumpade senast idag när vi skulle äta frukost på hotellet , dum som jag var så drack jag äppel saft... så fick spy av det. Så nu skall jag minnnas att dricka vatten 😂

Men annars så kan jag äta all mat , men i mindre mängder. Provade att smaka på Moas piazza igår , och det gick bra. Och det va nog bara för att vi var bort rest. Så nu tillbaka till rutinerna. Försöker att äta så socker fritt det går , laktosfritt och glutenfritt. Det känner jag mig bekväm med. :) klart någon gång så måste man få unna sig med något gott , men inte alltid, jag kommer ha att det är ok att äta typ 1 pizza bit om vi åker någon stans exempel lite längre resa. Men annars så skall jag hålla mig så strikt som möjligt. Men godiset och sådan å är nog helt borta. Och det känns skönt , vill inte ens prova det , klarar mig utan det endå. Och det finns så mycket gott man kan laga som är nyttigt.

Tur till min hjälp så äter min man samma mat som mig också , så det var jag glad över. Men nu när jag är inne i mina rutiner så går det bra.tänkte också börja motionera i dag. Skall snart prova på min första promenad idag. Så jag kommer in rullorna med motionen också.
Sedan till hösten har jag mena att gå och simma en gång i veckan iaf plus ut gå gå varje dag. Så motionen är på gång.

Annars så börjar det vara 1 1/2 år som jag har varit nyckter , jag minns hur svårt det var förra sommaren att hålla sig borta från alkoholen , och nu hur lätt det är denna sommar. Är också så tacksam för att jag har blivit så starkt psykiskt , men det är nog också tack vare min man. Utan honom så skulle jag inte ha klarat av det. Och det finns så mycket annat att leva för. Så kan sega att detta är bästa sommar på länge.

Vad annars ? Jo har haft besök av Johanna och hennes barn också, vi har kattungar så dom skall ta 1 när dom är leverans klara. Så dom har kommit och tittat på dom , så det har varit roligt att få lite främmande. :)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229