Påsken!

Får börja med att önska alla en glad påsk! :) vi började här hos oss att vakna ca 9 tiden , när vi kommer ner från vinden så var det att börja söka choklad ägg som påskharen hade gömd här under natten! Och glada barn så blev det , sedan så åt vi frukost och sedan så klädde vi ut Moa tullen påsk kanin , Alex ville inte alls klä ut sig. Nå sedan så for vi och hälsade på min mamma och pappa , och där så hade också påsk kaninen lämnat något till Alex och Moa! Så vi drack kaffe och var ute där lite. Sedan så for vi vidare tillmin farmor . Och nu så är vi hemma. Skall snart börja med att laga nå mat. Så får vi sedan vad vi hittar på att göra. Jag fick också ett fint Mumin fat av min mamma! Tack för det!

Och så har vi haft 9 påskhäxor som har kommit till oss också. Så tur att jag hade köpt hem lite påsk ägg till dom. Gjorde också en påsk tårta som vi skall äta ikväll. Och friska så har Moa blivit också. Hon åkte på ett virus , så hon har spytt och haft lösmage. Men nu så är hon äntligen helt 100 % frisk. Så har städat huset nu också , så hoppas att det är länge till nästa gång vi får något..

Var som sagt i torsdags till Vasa Centralsjukhuset , och vet ni vad ?? Jag fick positivt att utföra min operation som jag startade i januari med. Och nu så har jag fått grönt ljus att utföra den! Det tog ca. 2 timmar vid sjukhuset. Så nu blir det att vänta på att få en tid. Kommer att skriva mer av vad det är för operation jag skall göra lite senare. Är så glad att jag har min man , han kommer att hjälpa mig , och stötta mig med det. Så det kommer att bli super bra! Lite nervös , men jag vet att det är rätt beslut att utföra det. Kommer att förhoppnings vis att må så mycket bättre sedan.
Det var lite uppdatering. Nu så blir det att göra någon kvällsmat! :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229