Onsdag

Hej! Tycket att det är en envis flunsa som har hittat hem till oss ( mig ) har varit förkyld en vecka nu!
Annars så har det inte hänt så mycket , det är dagis som gäller för barnen , och jag har varit hemma å försökta att samla krafter.
Är ju tillfällig sjukpensionär , har varit det i 1 år nu. Blir möjligtvis förlängd ennu med ett år! Känner mig inte alls redo att börja jobba ennu. Har börjat lite smått att prova på , men vissa dagar så vill man bara dra täcket över huvudet. Men små framsteg så går det framåt iaf!
Det viktigast är att jag orkar med barnen , och det vanliga här hemma! Sedan när man börjar må bättre å bättre så går det att börja jobba! Har ingen brådska häller , utan jag fokuserar på att bli 100% frisk.

För det är det viktigaste. Det är inte heller längre sen jag var som deppigast , förra julen var det. När jag levde på alkohol typ. Men snart ett år som nykter så känner jag mig stålt! Utan min man skulle jag inte ha klarat det , att lämna alkoholen. Så är så tacksam att jag alltid har honom vid min sida!

Och det börjar närma sig julen också! Så mysigt ❤️ har också varit och handlat lite i dag , menade ha kaffe till min familj på fredag å fira lite i förväg min födelsedag. Fyller annars på lördag. Blir hela 27 år!!! 😱 börjar känna mig gammal , vad har jag hunnit med ? Det är inte mycket , största delen har varit min sjukdom depression .. som jag hoppas snart börjar få kontroll på. Har också varit på psykoterapi denna vecka. Så jag hoppas att få hjälp där. Det tror jag också att jag får , men skit tungt är det.

Och nu så blir det kvälls mat och sedan soffläge. Är allt slut med denna förkylning!Gillar

Kommentarer

Jannika91
Jannika91,
Absolut har jag det! 😊 jo det du skriver är så sant! 😊 nouw.com/jannika91
Jannika91
Jannika91,
Tack så mycket! 😊 det är också en lång historia! Tyvärr så var alkohol inblandad där för honom , och det vände hastigt för oss!nouw.com/jannika91
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229