Mycket på gång!

Nu tycker jag att jag har ganska mycket på gång! Eller stora planar för mig! Helgen kom och gick , en barn fri sådan! Igår blev det Vasa , sålde lite saker som jag har haft på Fb loppis! Och jag är skit dålig att spara pengar.. så jag köpte lite nya tröjor till barnen och ett par nya vinter skoar till Moa för dom pengarna! Nåja , inte dåliga utgifter!

Och denna vecka så är det också mycket , måndag tandläkare för mig, tisdag så har jag ett möte med min doktor!! Är så jäkla nervös,men hoppas på goda nyheter!! Sedan onsdag så har jag min terapi och lite senare samma dag så har Alex tandläkare! Så då är nästan vecka slut igen en gång.

För en vecka sedan så bestämde jag mig för en sak att ändra mitt liv. Så jag ringde med det samma till doktorn , och fick en tid ganska snabbt! Så jag hoppas att få höra goda nyheter. Att jag kommer få godkänt att göra det! Vill som sagt förändra mitt liv nu till ett bättre! För nu är det mintur att få må bra att få känna mig nöjd med mig själv! Så nu skall det här satsas 100 % på att det skall genomföras! 💪 och har min älskade man som stöttar mig till 100 på det också! Så nu skall det gå vägen för mig!

Är så förväntans full , nervös , och glad! Så det här kommer att gå riktigt bra! Det här året så skall jag satsa mera på mig själv , för har aldrig gjort det förr! Men nu är det min tur att få bry om mig själv lite!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229