Moa 4 år!

Tycker att dagarna bara rusar iväg! Vi har hunnit med ett 4års kalas förra veckan! Moa blev 4 år! Stora tjejen! Och oj vad hon njöt av att fylla år! Och mycket fina presenter fick hon! Tror att gunghästen och smink bordet hon fick så var favoriterna! Hade på kvällen kalas för mormor och morfar och hennes morbror och gammel farmor! Och så nöjd tjej! Fast för alex var det inte lika roligt. Men snart så är det hanns tur att fylla år!
Vad har vi hunnit med annat då ? Fick ett brev på posten för några veckor sedan , och ett ganska förhoppnings fullt brev denna gång!! Tack gode gud för det!! Så vad skall inte allt reda sig! ❤️

Och annars så har jag ganska stora planer även detta år! Jag som lovade mig själv att ta det lite lugnare detta år. Men så blir det inte , vi kan prova nästa år att ta det lugnt ;) imorgon väntar jag ett samtal från doktorn , så får se vad svaren seger. Och den 18 april så har jag ett möte också med två personer. Så får hålla tummar att allt går vägen! 🍀🍀🍀🍀 nå har en plan B också om det inte skulle gå vägen , så på den säkra sidan så är jag iaf! :) kommer att skriva mera om detta efter jag har varit på mötet i Vasa. Och har fått veta mera!

Och idag så var det min terapi , det går framåt med den också! Det är att ge det lite tid , som med allt annat! Och alltså wow vilket väder vi har haft i dag! Man blir ju bara så glad av att se solen, men lite väl kallt. -19 hade vi från morgonen! Men nu så var det en te kopp föra det blir natten!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229