Missbruket jag hade !

Tänkte jag skulle börja från början , det kan bli att jag delar upp det i flera inlägg , det blir väl för långt annars!
Jo jag hade alltså flyttat in i mitt eget hus , det dröjde inte länge före jag började supa varje fredag när barnen var hos mina föräldrar på övernattning.
Och oj vad det är lätt att hitta ” kompisar” när man dricker, men tyvärr så var det inte några bra kompisar, för dom var/är alkoholister.
Man peppar varandra att dricka. Och allt blir så fel. Och jag har ju haft otur med människor hela livet, och bättre blev det ju inte heller när jag började hitta ”supar kompisar ” . Både tjejer och killar! Åtminstone jag så började bry mig mindre om precis allt, jag satte alkoholen först på plats så fick allt annat komma sedan.

Och spänningen på häljerna att vad händer nu , vad skall vi göra osv.
Minns en gång när jag åkte till jakobstad på disco , full var jag och hög på mediciner , men på disco slapp jag endå in på.
Jag minns ennu den gången när jag vaknar att jag ligger på wc golvet och att en väktare försöker att väcka mig , pratar med mig att värför jag e så full och om det har händ något , och sedan att få upp mig från golvet. Redan när jag tänker på det alltså värför ringde det inte någon klocka ? Värför tänkte inte jag vad som skulle ha kunnat hända om jag skulle ha slocknat ute eller någon annan stans ? Jag bara ryser när jag tänker tillbaka på det.

Och inte alla häljer så hade jag någon att vara med , men det brydde jag mig inte om , jag åkte till alko och köpte en vin låda och 1 vodka flaska och satt hemma och drack för mig själv. Och tog mediciner. Flera gången på lördag morgon när jag vaknar så ligger jag på golvet i hallen.nu tänker jag också värför fattar jag inget ? Vad skulle ha händ om jag skulle behöva hjälp , om jag råkade ta en stor överdos ? För jag satt ju ensam hemma.

När jag tittar bakåt så ser jag att jag har haft änglar med mig!
Sådär höll jag på ca. 1 års tid.

Men våren 2017 så började jag vara med Ahmed. Han bodde i Vasa , så jag var ju efter honom varje helg.
När jag tänker på det så vet jag inte hur han Stog ut med mig.
Hand drack ju inte alkohol , men det jorde jag. Sååå.. han fick stå ut med mitt drickande , jag började så fort vi var hemma hos mig , och jag kunde dricka till 6-7 på morgonen.. så tycker allt mycket synd om honom nu när jag ser hur jag har bettet mig.

Men något som han inte visste var att jag tog mediciner med alkoholen , för det gjorde jag när han inte såg. Så han funderade mycket att hur kunde jag bli så redlös , många gånger han såg att jag ramlade ner på golvet och började sova , vissa gånger så somnade jag ute.

Men han hjälpte mig alltid! Så höll vi på med en tid . Vi sågs bara på häljerna , jag var full och hög på häljerna , på lördag när barnen kom så var jag allt slut efter allt alkohol och mediciner. Så han hade mig att sova och han var med mina barn. Han städade åt mig varje helg när han kom , han lekte med mina barn , var ute mycket med dom så jag skulle få sova. Och han lagade mat till oss.

Ja han gjorde allt för mig! Han ville att jag skulle få må bra , jag kunde prata om allt med honom. Men en i dag så vet jag inte hur vi kunde prata med varandra , för jag pratar svenska och engelska , och han pratar finska och arabiska 😂 men tydligen var det inget problem!

Han visste om att jag hade alkohol problem och han visste att jag skadade mig själv. Många gånger om Jag var hög som han inte visste om så skadade jag mig själv , han tvättade alltid mina sår , han pratade med mig! Ja han jorde allt!
Men jag hade bara alkoholen och medicinerna i mitt huvud endå.

Jag kände på mig att han ville att jag skulle minska med mitt drickande , och han sa det också till mig.
Men det ville jag inte , skulle jag som sluta att få känna mig hög ?? Nejgo tänkt ja tå! He e jo för he jag orkar leva , he e jo min livs kraft.

Så he gick en stund. Jag drack och drack och tog mediciner, och skadade mig själv. Det var det mitt liv handlade om då.
Han började prata om att jag behöver hjälp, jag blev jätte arg på honom. Vi började bråka mycket. Jag minns han sa mycket om att skadar du dig en gång till eller inte minskar av att drick så måste jag börja prata med dina föräldrar..

Då slog det slint för mig.jag kände att skall han bestämma över hur jag lever mitt liv , det är ju det här jag mår bra av.
Så jag ville inte se honom mera.
Vi hade en ” paus” eller vad vi hade. Och jag pratade ganska illa om honom. Jag var liv rädd att han skulle skicka till mina föräldrar om vad jag jorde , eller att han skulle börja prata med folk. Så jag gjorde något som jag ångrar ennu idag. För jag ville ju inte att någon skulle veta om hur jag levde mitt liv.

Men vet ni vad trots allt detta så kom han tillbaka till mig! Och hjälpte mig. Jag förklarade för honom att jag missbrukar också. Det är i gen ursäkt , men han visste inte om det tidigare.
Så vi tog oss igenom det tillsammans!
Det var den kvällen jag nästan tog överdos , jag minns inte att jag hade pratat med honom i telefon. Men när Ahmed och hans kamrat kom hem till mig i Munsala från Vasa så hade Ahmed tagit taxi!!! Tagit taxi för att komma hem till mig, för han har inget körkort.

Det kallar jag äkta kärlek! Det var då jag låg i blod på golvet.
Så nästa gång skall jag skriva om hur han hjälpte mig , hur han fick mig att tänka i andra banor , hur han stöttade mig fast jag satt och kall svettades och skakade när jag slutade att missbruka. Och tänkte ta upp vad som hände min kropp när jag missbrukade , eller vad som hände min hjärna , bland annat så slutade jag att minnas saker , jag såg i syner osv. Med det i nästa inlägg!

Här ser ni mina ögon , här var jag jätte hög också! Mina ögon var alltid röda!

Gillar

Kommentarer

Eva
Eva,
Jag önskar dig all lycka i världen i framtiden. Det är du värd. Du är en stark och vacker kvinna! Blir så ledsen av att läsa vad du har gått igenom. Vad hände med din ex? Var han otrogen? Kram och styrka!
Jannika91
Jannika91,
Nämen tack så mycket! 😊 var glad att höra! 😊 nej han var inte otrogen , det är också en lång historia , men handlar om alkoholen för honom osv.nouw.com/jannika91
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229