Måndag!

Tå va e måndag igen en gång! Börja dagen med att köra barnen till dagis! Sedan hemma och äta frukost , sedan blev det att köra till Vasa igen! Skulle uträtta något , men som vanligt så var det inte så bara. Så får vell boka ny tid. Nå så det blev att gå på staden å titta i butikerna, så mysigt nu när det börjar närma sig julen , så mycket att titta på! Hittade en stickad tröja till mig och en ny te kopp! 😍 och en klänning till Moa som jag menar att hon skall få till lilla jul! ☺️ Sedan så var det att börja söka sig hemåt igen så vi hinner tills kidsen slutar.


Första gången på 2 år som jag längtar till julen. Dom här 2 tidigare åren så har varit för smärtsamt.. För 2 år sen när jag blev ensamstående med mina 2 små barn.. och det tog all kraft ur mig. Att klara sig själv med allt! Pluss med min depression som jag har haft mer eller mindre hela mitt liv. Så jag kan seja att depressionen inte blev bättre, sömnlösa nätter i 6 månader , vaka med barnen på natten som hade mardrömmar.. Att stiga upp på morgonen och köra barnen till dagis var en kamp! Men tur att vi har det bra här i Finland att få bra med hjälp! Och skulle inte klara av det utan mina föräldrar som alltid ställer upp för mig! Jag och barnen fick bo hos mina föräldrar när vi separerade , tror vi bodde där 4 veckor, sedan hittade vi ett hus att hyra , som var nästan bredvid mina föräldrar! Så vi blev grannar med min mamma och pappa!


Så denna jul kommer att bli super har jag på känn! Har börjat få må lite bättre , har världens bästa man som stöttar mig med ALLT!! Utan honom skulle det inte gå! Kommer att skriva mera vartefter av min upplevelse som jag har varit med om , att bli ensamstående och hur allt för oss ändrade för oss under en kväll!

Känner mig redo att få dela med mig av min erfarenhet , jag hoppas att det kan kanske hjälpa någon som är i samma sitts som mig eller har varit , vill bara visa att allting går när man är i det , man skall inte vara rädd att söka hjälp , och allt går att lösa fast det inte alltid känns så.


Men nu så blir det att börja med någon kvälls mat åt barnen! Ha en fin kväll alla där ute!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229