Lördags funderingar!

Då var det lördag igen, tycker att dagarna bara rusar förbi. Har blivit förkyld igen en gång. Men det är väl sånt som hör till! ;) tycker dom förra inläggen jag har skrivit så har fått mig att må bättre , så vad är nu bättre en det! Det skäns bara så skönt. :) och så roligt att få så mycket fint stöd från er alla , många fina kommentarer , och fina meddelanden. Och idag när jag var i Vasa med min make , han skulle köpa en födelsedags present till mig i förskott , kvinnan som stod i kassan så började berätta att hon hade läst bloggen min. Allts det värmer i hjärtat skall jag sega er! ❤️ tänkte jag skulle fortsätta att skriva där var jag slutade sist!


Det var efter av vad allt det där hände , jag hade sådan otur med att råka ut för fel människor. Jag började till och med att få Depp mediciner från min doktor, men det hjälpte mig inte mycket.. hade mycket så jag skadade mig själv, det gjorde jag för jag kände mig så äcklad av mig själv. Jag minns ennu hur jag började se i syner , när jag var som mest deprimerad så började jag se en man , jag minns ennu hur han såg ut för mig , han var ganska lång hade en svart lång kappa , svarta skor och en svart hatt , i ena handen så höll han en blodig kniv. När jag började se honom så var jag i sämst skick någonsin. Doktorn ville lägga in mig på sjukhus så jag skulle få vila upp mig. Men det ville jag inte alls , jag mins när jag kom till den där doktorn så började hon att berätta att dom har bokat ett rum till mig i Vasa och dom har polisen som kör dit mig. Såhär efter när jag tänker bakåt på dähän så blir jag bara så arg , att några människor kan få en att må såhär dåligt, det är ju fruktansvärt. Och att dom inte har några skuldkänslor alls , har inte ord för det heller! Varje dag var en pina för mig att gå till skolan.
När jag gick ut 9an så hade jag hittat en pojkvän till mig, så det var ju en helg som vi var ute på stan, jag minns ennu idag när jag fick den känslan när jag fick syn på killarna som har mobbat mig hela livet. Jo vet ni vad dom gör ? Dom slår ner honom , sparkar honom flera gånger och kastar öl flaskor på honom , och vet ni värför dom gör det ? Jo dom gör det för att han är med MIG. Så det var mitt fel..


Sedan så började jag i lannäs Lund , det var mina 3 bästa år för mig! Det var en bra skola , nya elever , ja allt var nytt! Då kände jag äntligen att jag äntligen får en chans att hitta ny vänner , jag behöver inte vara rädd att bli mobbad. Dom 3 åren är dom bästa åren för mig! Jag kände mig alltid som en i gänget där, ingen där skämdes att vara mig , alla pratade med all där , det kändes helt underbart! Inte en gång som jag skulle ha haft sjuk mage för att jag är rädd! Dom 3 åren var helt perfekt! Glad för det är jag , att jag fick känna lycka i 3 år. Jag tog min examen ! Som jag hade kämpat att orka gå skolan , 9 år som mobbade , men jag gav inte upp, jag tog mig igenom allt!

Men som jag inte visste då vad som väntade mig i nästan 3 år till av mobbning! Men denna gång inte mobbning från skolan , utan mobbning från min arbetsplats som jag fick jobb på efter jag tagit examen.. jag vet inte faktiskt vilken mobbning som är väst ? Barn som mobbar när man är barn , eller blir mobbad som vuxen på arbetsplatsen ? Har fått prova på båda , och tycker att båda är hemsk.
Så nästa inlägg jag skriver så kommer att handla om mobbning på arbetet.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229