Livstecken!

Oj vad tiden rusar iväg! Tiden går fort när man har roligt? Brukar man vell sega. Nå så mycket roligt har det endå inte varit dom senaste veckorna.. men vi lever ennu ;) vet inte var man skall börja igen ? Ett bak slag igen en gång.. mycket känslor , vet inte hur man skall tänka. Nå vad skall inte det också bli bra? Tiden läker många sår ? Nå får ta itu med det senare.

Och så blir det att besöka oulu om 10 dagar, blev ett möte där nu oxå. Men det ser vi fram imot iaf! Och sedan i april så har jag ett till möte i Vasa. Alltså jag fattar inte värför allt skall hända på en å samma gång ?? Man blir ju så snurrig i huvudet av allt tänkande. Iaf jag så blir det , och det är ju inte nå små saker det handlar om. Nå det är bara att kämpa vidare som vanligt, ennu så har jo inget fått stop på mig. Och inte kommer jag att ge mig heller. Pluss allt detta så har vi hunnit med magsjuka för barnen , plus en mega förkylning till mig. Så jag har haft hem barnen nu typ 2 veckor i sträck. Så skall bli så skönt att äntligen kunna föra dom till dagis så får denna mamma lite andnings rum och kan tänka mera klart om vad som komma skall. Önskar bara att allt kommer att gå smärtfritt , och inget mer bråkande. För jag orkar inte en gång till med samma jag har varit med om! Nu får det endå räcka.

Och hoppas att mötet i oulu går bra oxå , och hoppas jag får klar tecken från Vasa nästa månad.
En liten förvirrad uppdatering bara. Lika förvirrad som jag låter så är jag också. Men allt kommer att ordna sig skall vi hoppas!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229