Lilla jul!

Får börja med att önska alla där ute en glad lilla jul! Jätte länge sedan jag har skrivit något här , har nog bara inte hittat orken till det. Men skall försöka att bli lite mera aktiv igen. :) vad har vi för oss den sista tiden ? Ja vi mårar å på bara :) tar dagen som den kommer helt enkelt! Skönt det också!

Har annars varit på min 4 månaders kontroll från min gastricbypass också, kanske en månad sedan. Så där på kontrollen så var allt bra! Det enda som jag har är höga levervärden? Vet inte vad det innebär , men det skall dom kolla på 1 års kontrollen som blir i sommar. Har gått ner nu 42 kg. 7 kg mera sedan jag var på kontrollen för en månad sedan , och blev tillsagt att inte gå ner mera nu , men vad skall man göra när man endå bara rasar i vikt ? Försöker att äta mera men går ner endå. Nå går jag ner mycket till måste jag ta kontakt till Vasa sjukhus. Och så blev remiss skickad för borttagning av överloppshud. Så väntar på att få en tid till det nu bara , hoppas att jag blir godkänd för det.

För en vecka sedan fick jag en kraftig infektion och svamp i naveln, så fick antibiotika och en salva , och det kom för att jag har så mycket hud. Så jag hoppas att jag snart får en tid till Vasa. Och så förra veckan var jag på en mindre operation också , en cysta som jag har haft i svanskotan så blev bort opererad , är ennu sjuk fast det har gått en vecka , dom sa att det kan va sjukt upp till 6 veckor efter op.. så det är bara att härda ut.

Och nästa vecka skall jag också till Vasa sjukhus, då skall jag få utredning för min fot som jag har tappat känsel i sedan i sommrast, så hoppas på att dom kan hitta felet , jag tror att jag har en nerv i kläm , så hoppas dom kan hjälpa mig att få tillbaka skänseln i foten.

Det är mycket sjukhus springas 😂 nå det blir väll mindre snart!

Och så klarade min man av körteori provet som han skrev i fredags! Så nu har han bara att övningsköra några gånger plus uppkörningen kvar! Vi ska hoppas att han har körkortet ennu detta år! :)

Det är mycket på gång hela tiden , skall bli så skönt när han får körkortet, för jag känner mig som en taxi 😂 både min man och barnen börjar halv 9 i skolan , barnen här i munsala och gubben i nykarleby , så det är så stressigt att hinda på båda ställerna samtidigt 😂🤷🏼‍♀️

Nå snart har han körkortet så kan han köra själv :)

Och julen närmar sig , har inte barnen hemma här nu, dom är med deras pappa , så dom kommer hem imorgon så får dom öppna lilla jul klappar som lilla tomten har haft till dom, och har redan så gott som färdigt handlar julklappar, så det är bara att njuta av december månaden! Tror det är första året som jag är ute i god tid med julklapparna 😅 så skall börja ta det här till en vana att vara ute i god tid!

Annars då , jo det är att köra alla till skolan på dagarna, och hämta dom , har min terapi 1 gång i veckan och socialarbetare som kommer 1 gång i veckan. Skönt att ha någon som kommer hem så man får bara prata ut , det är guld värt.

Tänkte lägga lite bilder här också!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229