Lekterapi

Vill börja med att tacka alla som tog kontakt med mig i går! Det värmer mitt hjärta! Så glad för dom fina orden ni skrev! Det betyder mycket för mig! Och som jag sagt tidigare så hoppas jag att någon som är / har varit med om samma sak , kan läsa och kanske få lite tröst!

Började dagen med att köra lilla syster till dagis , och sedan hem igen och väcka upp pojkarna som sov ennu när jag kommer hem. Sedan blev det en snabb frukost , och sedan blev det att köra till Jakobstad för att gå på lekterapi för Alex. Men som jag har tyckt länge är att han inte får ut något av det , han skulle ha behövt det för 1 1/2 år sedan. Men allt tar så länge att få remiss , så nu i dag så avslutade vi det. Och så får vi ta kontakt på nytt om vi tycker att han behöver det!


Så i dag blir det nog en lugn dag. Jag var helt slut i går hela dagen efter att jag hade skrivet blogg inlägget. Så mycket minne som kom upp tillbaka , men tror det är bra endå att skriva om det , att få bearbeta det, har aldrig jort det förr. Utan har bara lagt det till sidan.

Och så har jag fått börja min psykoterapi som jag har fått vänta på i 1 år! Så det känns skönt men endå skrämmande att börja gå igenom typ hela livet på nytt. Men tror nog att det kommer att gå bra , och så har jag tid till doktorn nu på torsdag , att eventuellt få mera sjukledigt. Så får se vad dom seger. Hoppas på det bästa iaf, för att börja arbeta nu så är inte på listan för mig. Men det börjar gå rätt väg för mig , jag orkar vara uppe hela dagen , och har börjat orka städa , och såna små saker. Så det är på väg åt rätt håll iaf.. om jag tittar bakåt för 6 månader , så låg jag bara i sängen eller i soffan. Sov inte på natten osv. Och det bästa av allt å det som jag är stolt över mig själv är att till julen så har jag varit utan alkohol i 1 år!!!!!!!

Tänk er 1 helt år! För ett år sedan så började jag också få problem med alkoholen. Det var änklast att dricka så jag inte behöva känna känslor. När jag tänker efter hur mitt liv har sett ut sedan jag var 7 år så är det inte konstigt heller att jag började ta hjälp av alkoholen.

När man tänker efter hur andra människor kan förstöra för en sådär , det är jo inte klokt! Så nu hoppas jag att det är min tur att få känna att jag har hela livet framför mig! Att jag skall få må bra , att det inte skall hända något stort i mitt liv mera! För NU är det min tur att få känna på lycka!


Tänkte skriva fortsättningen av mobbning ikväll eller i morgon! Och följ mig gärna på instagram så får ni följa med mig där också! Ni hittar mig på : jannika_sundholm 😊😊


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229