Gott nytt år!

Ja snart är det ett nytt år! År 2018 har inte varit ett lätt år! Det har varit ett helvetes år! Men endå ett av dom bästa året!
För jag tog beslutet att bli nykterist och sluta missbruka tabletter! Och det är något av det bästa som jag har gjort i mitt liv!
Men oj vad svårt det var, satt och skakade i flera veckor kall svettades , hade huvudvärk osv. Men här står jag nu med årets slut , och har klarat mig! Men oj vad jag har fåt jobba för det, inte bara en gång som jag har velat att ge upp och börja på nytt! Men tack vare Ahmed så har jag kommit så här långt på min väg!

Och så mycket bättre mår jag! Jag har börjat få mitt minne tillbaka , jag känner mig mer levande , jag orkar med mina älskade barn! Och det bästa är att mina barn har fått tillbaka sin mamma!

Och detta år så har jag också flyttat tillbaka till vexala , det är var jag bodde före jag och mitt ex separerade! Jag har varit körande till Kuopio med min man! Vi har kämpat tillsammans att jag skall bli drågfri , vi har gifta oss den 26.9.2018 .
Och mycket mer! Så nu känner jag att jag kan välkomna det nya året! Jag vet också att det kan bli ett tufft år! Men det är vi vana med , och det kommer vi att klara av.
Och det bästa att jag börjar känna mig mer bättre! Och jag hoppas att det är verkligen min tur att få bli lycklig nu! Att få njuta av livet! Så jag för önska alla mina läsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Och hoppas alla får ett riktigt bra år!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229