En helt vanlig onsdag

Tänkt slänga hid några rader när jag ändå sitter och väntar att min man skall bli klar med provet han har idag! Nu har förskolan startat och dagis! Och vi har haft en super bra start , om man tittar tillbaka några år så var det rent ut sagt ett rent helvete! Så det känns så skönt att allt går så bra nu! Dom är nöjda på morgonen barnen att åka , och glada när dom blir hämtade! :) så det är så skönt!!

Ja vad annars , skönt att få in rutinerna igen! Och snart så börjar också min man att studera, så då är det bara jag kvar! Har börjat fundera vad jag vill göra , lutar ganska mycket om att börja studera? Skulle så vilja studera om mig , och värför inte när jag nu har så bra chans? Nå har ennu några månader att fundera , tack och lov så har jag en jag kan ringa som hjälper mig med allt , om jag vill jobba eller studera , så det är jag tacksam för. Måste bara ringe henne och boka en tid , men jag skall pusta ut nu först och försöka få in rutinerna lite mera! :)

Annars så rullar det på som vanligt , har min psykoterapi en gång i veckan , och så har jag en hemhjälpare eller vad det heter ?? Som kommer hem till mig en gång i veckan också! Och det är skönt , att ha någon att bolla tankarna med , men har också varit till stort hjälp över sommaren , då har barnen fått leka med henne!

Och jooo, jag fick världens bästa present av min man förra vecka!!! En Mack book PRO Thatch 2019!!!! Och inte bara det , han köpte ennu en printer till den också! Älskar honom såå så mycket!
Så nu har jag världens bästa dator också! Är så tacksam för allt han gör för mig!

Och lite uppdatering från min gbp så går det bra! Har gått ner 32 kg nu! Måste bara minnas att äta lite oftare som typ varje 3 timme! För blir så trött , och när jag blir trött så funkar inte mitt huvud , eller för vem skulle det funka ? Nä men måste äta oftare , och jag kan äta av all mat, så det är jag glad för! Men det blir ju typ 1 dl vid varje måltid , sen tar det stop! Har som mål att ennu gå ner 20 kg! Vill ha bårt 10 kg till julen , och efter det så får det ta den tid det tar! :) så blir det väl kanske nästa månad son det blir kontroll vid Vasa sjukhus , dom brukar ha kontroll 3 månader efter! Så får vänta på en tid till det!

Och väntar även på en andra operation , och det ör att få operera bårt en cysta jag har i svanskotan . Så det hoppas jag på att få under hösten! Och även att dra ut en tand , som jag får panik över att tänka på.. så vi kan sega som så att jag önskar att hösten går snabbt!

Och ut över det så har jag funderat på vad jag skall göra nu när alla i min familj går i skolan ? Kanske gå och simma en gång i veckan ? Gym ? För något vill jag hitta på! :)

Gillar

Kommentarer

Johanna
Johanna,
Jag sku gärna å koma på gym!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229