Beviljad!!

Beviljande av rehabiliteringsstöd!!! Äntligen kom beslutet i postlådan! Började nästan bli orolig att jag inte skulle bli beviljad igen! Men tack och lov så fick jag beviljad 1 år igen!

Så nu har jag ett till år på mig att komma upp på fötterna! Har till och med börjat leka med tanken att börja jobba , eller vad jag vill göra! Har många möjligheter!

Om jag vill börja jobba , eller studera! Och så får jag sedan hjälp med att hitta en arbetsplats när jag känner och orkar med det! Det känns redan som ett stort steg när jag orkar börja tänka framåt! Tidigare så har jag bara tagit dag för dag! Har inte alls tänkt framåt tidigare! Utan bara levt i nuet och se vad dagen har att erbjuda!

Så det är också ett täcken på tillfrisknad! Och vilken tur jag har som får tid att bli frisk! Utan min sjukskrivning så skulle jag inte ha kommit så långt! Nu blir det mitt 3 år som jag inte har jobbat!

Så det känns jätte roligt att börja planera framtiden! Och vilka möjligheter man har!

Att man ser ljuset i tunneln! Som jag aldrig trodde jag skulle se! När det har varit så mörkt under en lång tid! Och att det är nu också 1 år sedan jag tog valet att bli nykterist! Och det är det bästa beslutet jag har tagit i mitt liv!
Och att jag inte bara ligger i sängen eller soffan när barnen är i dagis är också ett bra tecken! Att orka hålla sig vaken hela dagen!
Men klart jag har mina sämre dagar ennu , men dom kommer inte lika ofta längre! Och min terapi kvinna så har börjat lära mig hur jag skall lära mig av panik ångesten när den kommer , och lär mig också att det är okej att tänka / grubbla men inte hela tiden som jag gör när jag börjar!

Försöker att lära mig att ha en ” grubbel” stund per dag i ca 30 min! Och efter det så skall jag lära mig att lägga det till sidan! Lägga alla tankar i en burk med locket på , och sedan öppna det nästa dag! Lättare sagt en gjort! Men jag övar!

För har faktiskt insett att det inte blir lättare fast man tänker och grubblar hela dagen lång, man blir bara så trött av det och att det kan väcka panik attacker hos mig. Så jag hoppas att jag lär mig med tiden!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229