Andra delen av min historia!

Tänkte jag skulle börja på lite om lite mera jag har varit med om.

Det var när jag var 13 år , jag skulle börja högstadiet. Som alla andra så var man nervös hur det skulle vara , och skulle få börja åka buss till skolan också! Så allt var nytt och spännande. Jag hade hoppats på att jag skulle få nya vänner att umgås med , och hade fantiserat att det skulle bli bra! Meeen... så blev det inte. Redan första dagen när jag skulle åka till skolan så var det fruktan svärt. Minns att jag stod och väntade på bussen , när jag stiger på så ser jag att det finns inget helt ledigt säte. Alla var upptagna, dom satt nära fönstret och hade sin skolväska på sätet brever sig. Ingen flyttade sin väska för mig , så jag satte mig på golvet.. där i det skedet så började få panik attacker..


Och så klart så var dom där killarna i samma skola , dom gick en klass över mig där. Så det fortsätter mobbningen som vanligt, bara att skillnaden var att det var en större skola med mera elever.. och mera pojkar som retade mig. Det blev bara tyngre och tyngre för var dag som gick. Mera ångest över att åka till skolan ,mera panik attacker. Till en början när jag började 7 an så hade jag några vänner , kanske 2 st tror jag att det var. Men när tiden gick mer å mer och mobbningen fortsatte mer och mer. Så började mina några vänner ta avstånd till mig , det kom ursäkter som att vi kan inte vara med dig när du röker osv. När jag ennu hade en vän , så det var hälj och vi var ute till stan , så minns jag att hon blev frågade av några om hon kommer och kör traktor , och jo det ville hon , hon kliver upp i traktorn och sen visar hon att jag skall komma ,sedan den person som kör så seger : NÄÄ ska hoden me å..

Så efter he kvälldi så börja ja vara utan vänner.. å mobbningen i skolan så va vardagsmat för mig.

Men jag fo varje dag till skolan , ja tror ja va aldrig bått en dag från skolan.. och pojkarna som mobbade mig i lågstadiet så fortsatte , och sedan så började dom skaffa flickvänner där i skolan. Sedan så var det kill gänget och flick gänget som var en pina för mig.

Och det respektlösa så var att en av min vän som jag hade tidigare då så började bli vän med dom som har mobbad mig i flera år. Jag tänkte hur kunde hon ?


Sedan så började mobbningen vara mer , inte bara i skolan. Utan på kvällarna också , det var på sociala medier det var sms , dom ringde mig. Det som stod i sms så var att jag skulle gå och ta livet av mig , att världen skulle bli mycket bättre om jag inte fanns , dom ringde och sade det också att jag skulle gå och ta livet av mig. Dom sa att dom hoppas att någon tar in mig på psyket. Så då brast det för mig, då började jag självskada mig.


När jag var ute på rasterna så ropade dom att jag skulle ta livet av mig. Eller att jag skulle skära upp armen.. men som tur hade jag special lärare , där fick jag vara på rasterna och vissa gånger åt jag lunch där för jag vågade inte visa mig.. jag fick bra hjälp av kuratorn på skolan! Hon var guld värd! Magen slog sönder varje dag för att jag var rädd..


En gång så kom ett helt pojk schack , dom jorde en ring runt mig och en annan flicka som dom ropade att jag skulle slå först så dom får börja slåss.. jag sprang där i från med gråten i halsen .. sedan så tyckte skol kuratorn att det var dags att börja jöra en polis anmälan , hon kom med mig till polisen , men polisen jorde INGET!!! Polisen som jag träffade sa att om dom jör något igen så kom då så gör vi en anmälan.. jag minns att jag tänkte att värför skall jag vänta, jag har stått ut i 8 år med att bli mobbad av dom..

Jag minns att jag började bli så deprimerad att jag började dricka alkohol på veckosluten . Jag var också till mentalvårds byrån 1 gång i veckan , jag minns att dom ville ta in mig till Vasa ! Men dum som jag var då så tog jag inte imot hjälpen...


Många gånger så undrar jag värför vill någon så här illa ? Hur kan dom sova på kvällarna ? Har dom inga skuld känslor ?? Tror dom är kall hjärtade , dom kan inte hanågra känslor ..

Och en gång när vi var på ungdomslokalen i min by , så minnas jag också att dom började kasta biljard bollar på mig.. skall det faktiskt få vara så här ? Jag kommer göra allt i min makt att MINA barn inte skall få uppleva det här!

Ursäkta för ett stökigt inlägg , nu får det räcka för idag. Blir allt trött i huvudet att tänka på den här skiten som har varit! Nu skall jag gå och sitta i soffan med mina barn och min man och är lycklig över hur bra jag har det nu!

Gillar

Kommentarer

Saragunmarie
Saragunmarie,
Du e så stark! ❤️ Ja önskar att ja sku ha vetat hur dåligt du mådde så att jag skulle ha kunnat ta kontakt me dig då vi gick i högstadiet. Vi sku garanterat ha kunnat va ett stöd åt varann. 😥 Ja hoppas verkligen att all idioter ligger sömnlösa me migrän & ångest varje natt!
Jannika91
Jannika91,
TacK så mycket! Tyvärr så va de inte nå många som visste om , för jag hade inge vänner , ingen att tala med. Ja det hoppas jag också , jag hoppas att dom iaf får en tankeställare! nouw.com/jannika91
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229