Twistshake vs Mam

Småbarnslivet

För några månader sedan köpte jag två nappflaskor från Twistshake, hade hört endel gott om dessa flaskor. Innan hade vi Mam´s anti colic och de fungerade kanonbra men tyckte att de var lite omständliga att diska. Testade iaf Twistshake men har varit långt ifrån nöjd. För det första så får de inte plats i mikron, hur tänkte dom där? På bara några månader blev de repiga inuti och då använder vi dem max två gånger om dagen och har haft två så de är egentligen bara använda en gång om dagen. Dessutom luktar dom ofräscht trots att vi diskar dem så fort de är använda. W har dessutom aldrig riktigt gillat nappen men har ätit ändå eftersom de är just mat.

Igår tröttnade jag på repiga, ofräscha flaskor och köpte en ny, en från Mam men denna gången en Easy Active eftersom han inte behöver anti colic funktionen längre. Igår kväll fick w sin välling i nya flaskan och han var mer än nöjd. De mam-flaskorna vi har haft tidigare använde vi i ca. ett halvår 6-7gånger/dygn och de är fortfarande fräsch + att dom inte är de minsta repiga inuti. Twistshake i all ära men vi föredrar Mam. Bättre kvalité till ett bättre pris och betydligt smidigare när man kan ställa in flaskan som den är i mikron.

Nu när w är så stor som han är spelar de nog ingen större roll men ska man vänja barnet vid att äta ur nappflaska tror jag dessutom de underlättar att flaskans napp är utformad på samma sätt som en vanlig napp. Inte för alla men för vissa barn tror jag helt klart de har betydelse.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229