Tid för varandra?

Ponnysarna

Gårdagen började med att Skrållan fick nya skor, var på tiden... Sen blev det lite pyssel i stallet, mockade och höll Sally sällskap, hon gillar inte riktigt att vara inne själv. På kvällen blev det mer intensivt, först red N Sorken. Blev ett pass på banan med lite bommar, de gick bättre denna gången och han såg riktigt trevlig ut. Kan inte säga annat än att hon är duktig. De jobbar mycket på galoppen nu och de går framåt. Han börjar förstå fattningarna och låter bli att bocka...

Sen red N Hugo samtidigt som E red Skrållan. Var första gången hon fick testa Hugo men det gick riktigt bra, Hugo har lite egna idéer och testar vad han måste och inte med nya ryttare men N kom på ganska fort hur hon skulle göra, en stabil skänkel är det viktigaste! För E blev det fokus på att rida framåt och stå i lätt sits. Skrållan verkade tycka att de var betydligt roligare denna gången och var till och med lite busig i galoppen!

Blev en lång kväll, D kom ut till stallet och käkade middag med mig och mamma, sen tog han med W hem. Jag skulle då mocka igen åt Sally, kvällsfodra, fylla vatten och förbereda för morgonen. Efter det stanna och handla på vägen hem innan jag till slut var hemma och fick träffa D en stund innan det var dags att sova. Vi har knappt träffat varandra denna veckan... Men bara att vänja sig, kommer nog att vara så ett tag fram över med mycket jobb och annat som måste göras.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229