Shopping trots allt

Småbarnslivet

En sån där dag helt utan hästar, W sov till halv 8 vilket är SOVMORGON för oss!! Så skönt att få sova några timmar extra. Efter frukost gick vi ner till stan, tanken var att D skulle köpa ett par shorts. Hittade ingenting fören vi kom till Carlings, trots att jag verkligen inte skulle köpa några kläder till mig själv så hittade jag både ett par jeans och två linnen. Allt på rea så kunde inte riktigt låta bli, sjukt nöjd över kläderna!

På kvällen var vi på "trubadurkväll" med två kompisar. Mycket trevligt men var inte riktigt som vi tänkt oss, trubadur i mina ögon är någon som spelar lite lagom högt så man både kan lyssna men även prata med de som sitter vid bordet. Fanns inte en chans att höra vad de andra sa, som tur var tog vi med hörselskydd till w för de behövde han verkligen... När de var slut gick vi till en annan uteservering där man faktiskt kunde sitta och prata. Mycket trevligare 😊

Blev en riktigt bra dag! Idag fyller Daniel år så nu förbereder vi för fullt. Fixa tårta och rulltårta är planen, städa, tvätta och plocka undan som vanligt... Imorgon ska jag till hästarna igen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229